Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl güzel sözler! Neslihan Atagül’ün farkı sözlerinde gizli!

O nasıl güzel sözler! Neslihan Atagül’ün farkı sözlerinde gizli!

tarafından ker_def

Neslihan Atagül öyle güzel konuştu ki, herkesin okuması şart! Ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, NTV’nin bayram ekranında yer alan O Anın Hikayesi programında Burak Özcan’ın sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada koronavirüs salgın sürecinden çok etkilenmediklerini belirtti.Kendi kendine yeten bir mekan oluşturduklarının altını çizen oyuncu, topluma da önemli mesajlar verdi.

İnsanların kendilerinden ziyade toplum için faydalı işler yapmaya odaklanması gerektiğine de değinen oyuncu, halka yol göstermenin önemine de işaret eden sözler sarf etti.

İşte Neslihan Atagül’ün herkesin dikkat kesilmesi gereken sözleri: “Salgın sürecinden çok etkilenmedik. Çünkü ekip biçtiğimiz, hayvan beslediğimiz, kendi kendine yeten bir mekan oluşturduğumuz için, doğayla başbaşaydık. Dünya ve insan evrimleşiyor. Dolayısıyla bu süreci olağan karşılıyorum.

İnsanlar tüberkülozdan, gripten hayatlarını kaybediyor. Kadın cinayetleri işleniyor. Biz bunlar için eve kapanmadık. Bu güç zaten içimizde, sadece harekete geçmeyi bekliyor. Şahsımız için bir şeyler yapmayı bırakıp, toplum olarak birbirimize sarılmalıyız.

Toprağımız çok verimli ve kendisine Türk diyen her insan çok akıllı. Toprağımıza tohum ektiğimizde hemen cevap veriyor. Toprak böyleyken, insanımıza bir tohum ekmek neler sağlar düşünün.”