Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisi bu sözden sonra artık aşk kokuyor!

Bay Yanlış dizisi bu sözden sonra artık aşk kokuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Bay Yanlış dizisi, kendi kitlesini koruyarak ilerlemeye devam ediyor. 6 dizinin yarıştığı Cuma akşamı Bay Yanlış dizisinin idare eder bir reyting elde etmesi önemliydi… Dizinin diğer güçlü rakipleri karşısında kendi kitlesi ile ayakta kalabileceği mesajı da alınmış oldu.

Özge Gürel ve Can Yaman ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde ise aşkın dokunuşlarını izleyeceksiniz. Özgür’ün Ezgi’ye evlenme teklif etmesi dizinin seyrini de değiştirecektir.

“Bay Yanlış mı kalmış, ben bay yanmışım artık, çıra gibi çıra” diyen Özgür’ün bu sözü aşkın diziye işlediğini anlatıyor. Peki evlilik teklifine Ezgi ne yanıt verecek merakla bekleniyor.

Dizinin 13. bölümünden yayınlanan fragman aşkın dokunuşlarının hikayeye iyice işlediğini, artık yapımın aşk kokmaya başladığını ve izleyicilerin de ilerleyen bölümlerde Özgür ve Ezgi karakterlerinin mutluluk tablosunu izleme isteklerinin gerçekleşebileceğini anlatıyor.

İşte 25 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisinin 13. bölümünden ilk görüntüler: