Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisi için yanlış karar!

Bay Yanlış dizisi için yanlış karar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve yaz dizileri arasında çok konuşulan bir dizi oldu Bay Yanlış.

Adı Bay Yanlış olsa da Can Yaman ve Özge Gürel buluşması doğru bir karar oldu!

Bunu biz değil reytingler söylüyor! Diziye ilgi her bölümle daha çok artarken, Can Yaman’ın Erkenci Kuş’ta oynadığı Can’ın yerine, yeni dizideki Özgür karakteri benimsenmeye başlandı.

Dolunay dizisinde iyi bir ikili olan Can Yaman ve Özge Gürel buluşması, izleyiciyi ilk anda mutlu etmeyi başardı. Ekran uyumları iyi olan oyuncular, performanslarıyla övgü toplarken, diziyle ilgili alınan bir karar ise takipçilerini üzdü!

Henüz diziye yeni ısınmışken verilecek Bayram arası, Bay Yanlış dizisi için pek de doğru bir karar olmadı!

Zira Bayramın ilk günü yani yarın (31 Temmuz) akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu.

Bay Yanlış dizisi için yanlış karar! 7

Ancak dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak! Bayramda fazla izlenmeyeceği düşüncesiyle kanalın diziyi yayınlamadığı anlaşılıyor.

İzleyicinin sosyal medya mesajlarından diziyi heyecanla bekledikleri ve alınan bu karardan hiç hoşlanmadıkları anlaşılıyor.

Romantik komedi dizisi Bay Yanlış, aslında Bayram ekranını süsleyecek bir yapım içeriğiyle. Covid 19 nedeniyle pek çok kişi de evinde geçirecek muhtemelen bayramı.

Yani daha önceki bayramlar gibi izleyici toplu bir mekan değişikliğine gitmiyor.

TRT’de ekrana gelen ve bayramın ikinci günü yayınlanacak olan Kalk Gidelim için kanal kararını değiştirmemiş. Bayram dahi olsa diziyi yayınlıyor.

Ancak Bay Yanlış için bu cesur adım atılamamış! Tabii olan da dizinin yeni bölümünü bir haftadır heyecanla bekleyen izleyiciye oluyor!

Dizinin yeni bölümü değil ama bugüne kadar yayınlanan bölümünden kolaj yayınlanacak aynı gün ve saatte.

İzleyici pek mutlu olmasa da kaçırdığı veya izlemek istediği bölümleri yeniden görme şansını bulacak ama Fox TV yine de yeni bölümü yayınlamayarak izleyiciyi hayli üzdü!

Bay Yanlış’ın yeni bölümü 7 Ağustos Cuma akşamı ekrana gelecek.