Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisi yeni bölümde hem yakacak, hem gıcık edecek, hem de sinir bozacak!

Bay Yanlış dizisi yeni bölümde hem yakacak, hem gıcık edecek, hem de sinir bozacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Bay Yanlış dizisi Cuma akşamı 9. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin her bölümü Ezgi ve Özgür’ün daha da yakınlaşmasıyla izleyenleri heyecanlandırmakta. 9. bölümde de yine bu tür sahneler yaşanacak.  Can Yaman ve Özge Gürel, başarılı performansları ile göz doldurduğu diziden yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

Bay Yanlış dizisi aynı bölümde hem izleyenleri gıcık edecek anlara sahne olurken, aynı zamanda ateşli sahnelerle heyecanı doruğa çıkaracak ve Ezgi’nin Özgür’ü kendisini kıskandığı sözleriyle köşeye sıkıştırdığı ve Özgür’ün fena halde sinirini bozan sahnelerle devam edecek.

Bay Yanlış ‘ın 9. bölümden ilk fragmanını izleyenler, Serdar’ın esas oğlan olarak gösterilmesi karşısında sosyal medyadan pek çok yorum yaparak “esas oğlan” ifadesiyle tavır koymuşlardı.

Bay Yanlış dizisi yeni bölümde hem yakacak, hem gıcık edecek, hem de sinir bozacak! 7

İzleyenlerin yorumları Serdar karakterinin hayli sinir bozduğunu ortaya koyarken, bir izleyicinin şu mesajı birçok kişinin düşüncelerine de tercüman oldu: “Serdar’a gıcık oluyorum. Esas kızı, esas oğlan kapmışmış… Esas oğlan sen misin? Tipsiz. Ezgi – Özgür ikilisine bayılıyorum.”

Yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Bay Yanlış, reytingleri iyi gittiği için yeni sezonda da devam edecek. Ancak bir çok dizinin yayınlanacağı sezonda aynı ilgiyi devam ettirebilecek mi merak konusu!

28 Ağustos Cuma günü ekrana gelecek olan Bay Yanlış dizisinin 9.bölümünden ilk olarak aşağıdaki fragman yayınlanmıştı.

Bu kez de yeni bölümden 2. tanıtım ekrana geldi. Özgür ve Ezgi’nin bir kafede oturup sohbet ettikleri sahnenin yer aldığı fragmanda Ezgi “Beni kıskanıyor olabilir misin?” sözleriyle hem Özgür’ü köşeye sıkıştırıyor hem de sinir ediyor! Özgür bu ani soru karşısında her ne kadar “Çok ilkel duygular bunlar” diyerek reddetse de Ezgi’nin karşısında biraz zorlandığı da kesin!

İşte o anlar: