Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat de bayıldı! Melisa Şenolsun’un sevgilisi Umut Evirgen ile pozu resmen ateş!

Beren Saat de bayıldı! Melisa Şenolsun’un sevgilisi Umut Evirgen ile pozu resmen ateş!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in Atiye dizisinde oynayan Melisa Şenolsun’un ismi bir süredir iş insanı Umut Evirgen ile anılıyordu. Tuba Büyüküstün ile uzun bir beraberlik yaşayan ve bir süre önce ayrılan Evirgen, bu kez Melisa Şenolsun ile birlikte. İkili şu sıralar magazincilerin markajında ama olay fotoğrafı medyayı beklemeden kendileri verdi!

Bilindiği gibi Melisa Şenolsun Atiye dizisinde Beren Saat’in kardeşini oynuyor. Metin Akdülger ve Mehmet Günsur’un da rol aldığı dizinin şu sıralar 3. sezonu çekilmekte. Şenolsun, bugün ilk olarak dizinin 2. sezon fragmanını paylaştı. Daha sonrasında yaptığı paylaşımla ise takipçilerini adeta şoke etti!

Zira oyuncu, sevgilisi Umut Evirgen ile ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün’ün çektiği romantizm düzeyi yüksek bir pozlarını paylaştı. Hiç bir yorum yapmadan fotoğrafı paylaşan Şenolsun’a ilk yorum yapanlardan birisi Beren Saat oldu. Saat, kalp ve ateş emojisiyle fotoğrafı beğendiğini ifade etti.

Pek çok takipçisi bu fotoğrafa bayıldıklarını söylerken kısa sürede fotoğrafa 21 binden fazla beğeni geldiği görülüyor. Oyuncunun hayranları kendisine övgü ve beğeni dolu yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

İşte Melisa Şenolsun’un o paylaşımı:

Beren Saat de bayıldı! Melisa Şenolsun'un sevgilisi Umut Evirgen ile pozu resmen ateş! 7