Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinde ayrılık mı var?

Bay Yanlış dizisinde ayrılık mı var?

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Bay Yanlış, yeni bölümleri ile Cuma akşamlarını renklendiriyor. Dizinin 8. bölümü de 21 Ağustos akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini başrolde buluşturan dizinin 8. bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. Özgür ve Ezgi karakterlerinin yakınlaşmaya başlamasına karşı onları ayırmak isteyenler var. Ayrılık mı yaşanacak yoksa aşk mı kazanacak?

Bugüne kadar yayınlanan 8. bölüm fragmanları milyonlarca izlenme elde etti. Sadece youtube ortamında Bay Yanlış dizisinin 8. bölümünde neler olduğunu merak edenler sayesinde fragmanlar 7 milyondan fazla izlenme aldı. İzleyiciler heyecan ve merakla yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri bekliyor. Bay Yanlış 8. bölümden fotoğrafları, bölüm özetini ve fragmanları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Bay Yanlış dizisinde ayrılık mı var? 9

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Bay Yanlış dizisinin 8.bölüm özeti ve fragmanları: Ezgi ve Özgür’ün yakınlaşması, Serdar ve Yeşim’in gelmesiyle bozulur.

Özgür’ün Ezgi’ye olan ilgisi Serdar’ı rahatsız eder ve bu durumu Yeşim’le birlikte sorgulamaya başlar.

Ezgi’nin Özgür’e olan hislerini ilk Deniz fark eder ve Ezgi’yi yanlış yapmaması için uyarır.

Ozan ise Özgür’ün Ezgi’ye olan hislerinin farkındadır ve onu bu konuda destekler.

Bay Yanlış dizisinde ayrılık mı var? 10

İkisinin bir araya gelmesini istemeyen anneler de harekete geçer ve onları ayrı tutmak için ellerinden geleni yapmaya karar verirler.

Bay Yanlış dizisinde ayrılık mı var? 11

Herkese ve her şeye rağmen Ezgi ve Özgür birbirlerine olan duygularını itiraf edebilecekler midir?