Ana sayfa Sosyal Medya Hamile Ceyda Ateş ‘pislikler’ diye haykırdı ve ağır konuştu!

Hamile Ceyda Ateş ‘pislikler’ diye haykırdı ve ağır konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Ateş geçtiğimiz sezon Çocuk dizisiyle ekrana dönüş yapmıştı. 3 yıllık aranın ardından yeniden Türkiye’ye dönen ve yeniden sete çıkan Ceyda Ateş, dizinin finalinin ardından ise eşi Buğra Toplusoy’un yanına döndü.

ABD’de yaşayan ünlü oyuncu, döndükten sonra da hamile olduğunu açıkladı. Ancak Türkiye’den gelen haberler Ceyda Ateş’in canını fena halde sokuyor… Oyuncu, “Yazacak çok şey var ama kelimeler yetmiyor.. Biraz olsun anlayın artık” diyerek instagram hesabından adeta haykırdı.

İşte Ceyda Ateş’in herkesin dikkatle okuması gereken eleştirileri:  “Her gün daha kötü haberleri okuyarak duyarak uyanıyorum. Nasıl olur bunlar, nasıl bu kadar vicdansız olunur düşünüyorum ve cevap bulamıyorum. Çocuklar, kadınlar, hayvanlar sizin gibi pislikler tarafından öldürülmek, tecavüz edilmek için getirilmesi dünyaya… Artık cezaların ağır şartlarda olması gerek bu yapılmadıkça her gün başka haberler duymak zorunda kalacağız. Nice güzel canlar bu hayata veda edecek. Yeter artık! Kanun çıkarmak bu kadar zor değil. Bana birçok kişi Amerika’yı soruyor, sadece Amerika’da değil her yerde iyi ya da kötü yaşanan olaylar var. Ama şu an yaşadığım yerde bu kötü olaylara karşı en ağız cezalar da var.

Hamile Ceyda Ateş 'pislikler' diye haykırdı ve ağır konuştu! 8

Mesela sokakta gördüğünüz bebeği, çocuğu ‘ne tatlı’ diye sevemezsiniz. Başkasının çocuğuna dokunmak yasak, polis çağırırlar. İster çocuğunu, ister sevgilisini, ister eşini dövsün anında polis tarafından alınır ve hak ettiği ceza verilir.

Bırakın tecavüz edilmesini, cinsel istismara teşebbüs edilse dahi sonu hapis! Öyle özürle serbest kalınmıyor.

Bir diğer konu hayvan hakları. En az insanlar kadar onların da hakları, kanunları var. Hayvan öldürmenin cezası para değil, hapis.

Merak ediyorsunuz, soruyorsunuz hatta yeri geliyor eleştiriyorsunuz ya burada en azından kanun var. Benim haklarım var ve suç işleyen kimse cezasız kalmıyor.

O yüzden herkes elini vicdanına koysun, cezaları çıkartsın. Hiçbir anne, baba gözü gibi büyüttüğü evlatlarını kaybetmesin. Sesini çıkaramayan hayvan dostlarımız ölmesin.”

Hamile Ceyda Ateş 'pislikler' diye haykırdı ve ağır konuştu! 9