Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisinde olmaz denilen şey oldu!

Bay Yanlış dizisinde olmaz denilen şey oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Bay Yanlış, 26 Haziran Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. ilk bölümün heyecanı herkesi sardı. Sadece dizinin oyuncuları ve çalışan emekçiler değil, merakla bekleyen müthiş bir izleyici grubu da heyecan yaşıyor. Türkiye’de daha önce görülmeyen gelişmeler bu dizi sayesinde ortaya çıktı.

Birçok dizimiz için sosyal medyada gündemi hem Türkiye’den mesaj yazan sosyal medya kullanıcıları belirlerdi. Ancak Bay Yanlış bu durumu değiştirdi. Can Yaman ve Özge Gürel’in yurt dışındaki milyonlarca hayranı dizi hakkında sosyal medyada öyle güçlü ve tutkulu davranışlar sergiliyor ki, şaşırmamak elde değil.

Bay Yanlış dizisiyle ilgili çıkan bir fotoğraf, bir haber veya fragmanlar bir anda yabancı dizi izleyicileri ile doluyor. Sosyal medya yorumlarında Türkçe mesaj bulmanız bile neredeyse zorlaşıyor.

Hatta bu durum sosyal medyada espri konusu bile olmaya başladı. “Türkler gelin, yabancılar gelmeden yorum yazın” gibi mesajları sıklıkla görebilirsiniz.

Bay Yanlış dizisinde olmaz denilen şey oldu! 7

Bay Yanlış dizisi özellikle de İspanyolca konuşan izleyici gurubu açısında yakından takip edilen bir yapım konumunda. Tutku ve sıkı takip ile yabancı dizi izleyicileri Bay Yanlış’ı adeta didik didik ediyor.

Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlar da büyük beğeni topladı. Dizinin daha yayına başlamadan uluslararası bir boyut kazanması ilk kez olan bir durum.