Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul finalde Kadın dizisiyle aynı hissi yaşattı!

Zalim İstanbul finalde Kadın dizisiyle aynı hissi yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Zalim İstanbul dizisinde yeni bir dizi çifti doğdu! Zalim İstanbul dizisinin 39. final bölümü 22 Haziran Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin finali kimi izleyicileri tatmin etti, kimileri ise yine eleştirilerde bulundu. Ancak 39 bölümlük serüven sonunda final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Son bölüm çekimlerine Fikret Kuşkan’ın katılmayı kabul etmemesi senaryonun değişmesine sebep oldu. Mine Tugay, Deniz Uğur, Berker Güven, Bahar Şahin, Ozan Dolunay ve Sera Kutlubey dizinin öne çıkan isimleri olarak hep dikkat çekti. Ancak akıllarda bir çift kaldı.

Zalim İstanbul’un belki de en aykırı iki karakterinin aşkı izleyicilere iyi geldi. Simay Barlas’ın canlandırdığı Damla ile İdris Nebi Taşkan’ın hayat verdiği Civan karakterlerinin farklılıklarını aşklarının cazibesi yapması izleyiciler için önemli bir hayat mesajıydı.

Finalde Civan ve Damla’nın aşkını görenler aslında yeni bir dizi çiftinin doğduğuna da şahitlik etti. Simay Barlas ve İdris Nebi Taşkan, Zalim İstanbul’da hikayeleri kısa kalan, izleyicilerin aklına takılan ve iç burkan bir detay olarak kalacak.

Aynı Kadın dizisindeki Ceyda ile Raif’in aşklarının yarım kalması gibi. Gökçe Eyüboğlu ile Sinan Helvacı, Kadın dizisi finale giderken izleyicilere harika duygular yaşattı. Ancak hikayeleri kısa sürdü ve izleyicilerin açısından bir yara olarak kaldı. Zalim İstanbul dizisi işte bu yönüyle Kadın dizisinin hayranlarının hislerinin aynısını yaşattı.

Zalim İstanbul finalde Kadın dizisiyle aynı hissi yaşattı! 8

Civan ve Damla ikilisi ile Ceyda ve Raif çifti, dizi izleyicilerinin içinde bir yara olarak kaldı. Her iki dizide de karakterler mutlu sona ulaştı, ama izleyiciler onların hikayelerini yeterince izleyemeden, onlarla empati kuramadan gerçekleşti tüm bunlar…

Hızlı bir mutluluk ile Ceyda ve Raif nasıl Şubat ayında izleyicilerin aklına takılı kaldı ise, Zalim İstanbul dizisi de biterken akıllarda Damla ve Civan aşkı kaldı.

Zalim İstanbul finalde Kadın dizisiyle aynı hissi yaşattı! 9