Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinde yeni karakter yeni heyecan!

Bay Yanlış dizisinde yeni karakter yeni heyecan!

tarafından ker_def

Bay Yanlış dizisi 12. yeni bölümü 18 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle saat 20.00’da Fox TV’de buluşacak. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin eğlenceli hikayesinde yeni gelişmeler var.

12.bölümde yaşanacakların detayları ortaya çıktı. Diziye Tolga karakterinin katılması hikayeye hareket kattı. Serhat Parıl’ın canlandırdığı Tolga’ya gıcık olan birçok izleyici var ama, bu karakterin hikayede yeni bir heyecan yarattığı da bir gerçek.

Peki Bay yanlış dizisinin 12. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar: Tolga’nın Ezgi’nin patronu olduğunu öğrenen Özgür deliye döner. Ezgi hemen işi bırakır. Ama Tolga La Gabbia’yı alana kadar rahat etmeyecektir, Gizem’in de desteğiyle Ezgi’yi zor durumda bırakmak için çoktan planlarını yapmıştır. Özgür’ün Ezgi’ye olan zaafından faydalanır.

Bay Yanlış dizisinde yeni karakter yeni heyecan! 7

Söz konusu Ezgi olunca, Tolga’nın istekleri karşısında Özgür için karar vermek daha da zorlaşır. Bu arada Özgür bir yandan yeni mekanla ilgilenir ve oranın açılışını yapar.

Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur.