Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nden hayranlarına Hercai dizisi özürü!

Akın Akınözü’nden hayranlarına Hercai dizisi özürü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mayıs sonu itibariyle dizilerin bir bir ekrana gelmeye başladığı bu dönemde bazı yapımlar ise izleyicilerini bekletiyor. Bu yapımlardan birisi de Hercai oldu… İlk iki sezonu çok başarılı geçen dizinin 3. sezonu 39. bölümle başlıyor.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisini başrolde buluşturan atv’nin dizisinde olaylar yeni bir boyut kazanacak. Diziye katılacak olan Doğan Bayraktar’ın canlandırdığı Aslan Aslanbey karakteri hikayede de önemli değişime sebep olacak.

Hercai hayranları ise uzun süredir yeni bölümlerin yayınlanmasını bekliyor. Bir süredir fragmanlar paylaşılıyor ama bölümler gelmeyince izleyiciler sabırsızlanmış ve tepki mesajlarıyla da sosyal medyada eleştirilerde bulunmuştu. Akın Akınözü de bu durumu dikkate alarak bir özür mesajı paylaştı.

İşte Akın Akınözü’nün instagram hesabından paylaştığı Hercai dizisinin 18 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan 39. yeni bölümünden yeni fragmanı ve özür mesajı:

Sizleri bu kadar beklettiğimiz için siz de bizi affedin:)
Cuma akşamı 20.00’de 3.sezon ilk bölümümüzle hikayemize kaldığımız yerden @atvturkiye ekranlarında devam ediyoruz…Herkesi bekleriz???? #hercai