Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisindeki o sahne izleyiciyi gıcık etti!

Bay Yanlış dizisindeki o sahne izleyiciyi gıcık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bay Yanlış dizisinin 8. bölümü 21 Ağustos Cuma akşamı yayınlandı. Eğlenceli hikayesi ile izleyicileri ekran başına toplayan dizide Can Yaman ve Özge Gürel, başarılı performansları ile göz dolduruyor.

Bay Yanlış dizisinin 9. yeni bölümünde yine önemli gelişmeler yaşanacak. İzleyicileri gıcık eden bir sahne de yine ekrana gelecek. Serdar’ın Ezgi için doğum günü düzenlemesi ve onunla yakınlaşma çabaları sinir bozdu…

Bay Yanlış dizisinin 9. bölümden ilk fragmanını izleyen hayranlar, Serdar’ın esas oğlan olarak ifade edilmesini bile kabul etmiyor… Sosyal medyada yapılan yorumlarda ‘esas oğlan’ ifadesine tepki var.

Bay Yanlış dizisindeki o sahne izleyiciyi gıcık etti! 7

Bir izleyicinin şu mesajı birçok kişinin düşüncelerine de tercüman oldu: “Serdar’a gıcık oluyorum. Esas kızı, esas oğlan kapmışmış… Esas oğlan sen misin? Tipsiz. Ezgi – Özgür ikilisine bayılıyorum.”

Bay Yanlış dizisine olan ilgi azalmadan devam ediyor. Ancak yapımın Eylül ayı itibariyle diğer kanallardaki kış sezonu dizileri başladığı zaman nasıl performans sergileyeceği de merak konusu.

İşte 28 Ağustos Cuma günü ekrana gelecek olan Bay Yanlış dizisinin 9.bölüm fragmanı: