Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinin Ezgi’si Özge Gürel, o sahneyle sosyal medyada dalgasını geçti!

Bay Yanlış dizisinin Ezgi’si Özge Gürel, o sahneyle sosyal medyada dalgasını geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Bay Yanlış’ın 7. bölümü geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana geldi. Can Yaman’ın dizinin yeni bölümü öncesinde sosyal medyasından “7 iyi, 7’yi izleyin güzel” şeklindeki notlarıyla heyecan daha da artmıştı. Zira dizide Ezgi’yi oynayan Özge Gürel ile Özgür’ü oynayan Can Yaman’ın tango sahneleri vardı.

Oyuncular bir süre bu sahne için tango dersleri almış ve haliyle baya ter dökmüşlerdi. Sonucun iyi olması ve duyguyu izleyiciye de geçirmenin verdiği sorumlulukla işlerini ciddiye alan oyuncular, kamera önünde de başarılı danslarıyla takdir toplamayı başardılar.

Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel, o sahneyle sosyal medyada dalgasını geçti! 12

Sahne öncesinde Özge Gürel’in sosyal medyada yaptığı yorumlar ise dikkat çekti. 7. bölümün yayını için izleyiciler kadar Özge Gürel de hayli heyecanlıydı.

Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel, o sahneyle sosyal medyada dalgasını geçti! 13

Gürel, 7. bölümden önce dizinin yapımcı firması Gold Film’in sosyal medyada yaptığı yukarıdaki paylaşımı kendi sayfasına taşıdı. Oyuncu, diziye sosyal medyada destek verirken, heyecanı da arttırmak için Can Yaman gibi elinden geleni yaptı.

Tango sahnesi sırasında çekilen bir fotoğrafı da paylaşan Özge Gürel, “Sağ adım mı şimdi ay dur soldu galibalarımla ben” notunu düştüğü aşağıdaki paylaşımında partneri Can Yaman’a da teşekkür etti. Esprili söylemleriyle yaşadıkları zorlu çabayı da aktarmış oldu oyuncu.

Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel, o sahneyle sosyal medyada dalgasını geçti! 14

Kendisiyle ve durumla hayli eğlendiği anlaşılan oyuncu, Can Yaman ile o sahne için uzun süre çalışmalarının sonucunu da aldı. Tabii sonuç iyi olunca yukarıdaki paylaşımla durumla dalga geçmeyi de ihmal etmedi!

Sosyal medyada sahne sonrasında pek çok yorum yapıldı izleyiciler tarafından. Her iki oyuncunun da tangonun etkileyici dansını hakettiği şekilde sergiledikleri yorumlardan da belli olmakta. Can Yaman, zaten sahne öncesinde annesi Güldem Yaman ile tango denemeleri yapıyordu.

Güldem Yaman, sahne yayınlandıktan sonra kendi instagram hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “İşlerine gösterdikleri saygı ve özenli çalışma için oğlum Can Yaman ve partneri Özge Gürel’i tebrik ederim. İzledim. Her 2 oyuncuyu da hayranlıkla izledim.”

Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel, o sahneyle sosyal medyada dalgasını geçti! 15

Tabii oyuncuların bu başarısının altında önemli bir imza da vardı! Performanslarının bu kadar iyi olması, profesyonel bir isimden kaynaklıydı. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisi, bu sahneye Arjantin Tango Eğitmeni olan Özgür Sarı ile çalıştılar.

Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel, o sahneyle sosyal medyada dalgasını geçti! 16

Can Yaman, pantneri Özge Gürel’in yanı sıra annesi Güldem Yaman ve Özgür Sarı ile birlikte fotoğraflarını yayınladı. Oyuncu, “Annem ve Özgür Sarı sayesinde” diyerek de onlara teşekkür etti.

Bay Yanlış dizisinin Ezgi'si Özge Gürel, o sahneyle sosyal medyada dalgasını geçti! 17