Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, ‘Benden Ne Olur?’ filmi için imaj çalışmasına başladı! İlk icraatı saçlar oldu!

Hazal Kaya, ‘Benden Ne Olur?’ filmi için imaj çalışmasına başladı! İlk icraatı saçlar oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanacak olan film için çalışmalar bir süre önce başladı. Oyuncuların isimleri ortaya çıkmaya başladığında hayranları da büyük bir heyecanla gelişmeleri takip etmeye başladı. Zira son dönemin çok konuşulan isimleri filmde rol alacak.

Hazal Kaya da Bizim Hikaye isimli dizinin ardından oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmiş ve projelerine bir süre ara vermişti. Oyuncu şimdilerde yeni filminin heyecanı içinde rol arkadaşlarıyla buluştu. Aşk-ı Memnu’da birlikte oynadıkları Nur Fettahoğlu, filmde ablasını oynayacak.

Sertab Bal isimli filmin ana kahramanını canlandıracak olan Hazal Kaya’nın ablası Harika Bal da Nur Fettahoğlu. Onur Tuna ise Hazal Kaya’nın partneri rolünde. Kaya’nın oynayacağı Sertab Bal’ın iç sesini de yine oyuncunun yakın arkadaşı Enis Arıkan oynayacak. Selin Şekerci de filmde rol alacak isimler arasında.

Kadroda bu kadar iyi anlaşan oyuncularla birlikte kurulunca heyecan hem kamera önündekiler için hem de izleyici için daha da büyüyor. Tabii filmde oyuncuların karakterleri kadar imajları da merak konusu. Henüz çalışmalar yeni başladı. Oyuncular ilk kez bir kaç gün önce ön görüşmeyle bir araya geldiler. İmajları henüz ortaya çıkmadı ama Hazal Kaya’nın kuaförde saçı kesilirken yaptığı bir paylaşımla Kaya’nın imajının hazırlanmaya başlandığını da gösteriyor.

Hazal Kaya, uzun zamandır saçlarını uzatıyordu. Kaya’nın saçları kesilmedi ama kahkül kesilerek farklı bir hava katıldı. Kaya, bu kesim sırasında çektiği bir fotoğrafını da instagram’dan böyle paylaştı.

Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filmi için imaj çalışmasına başladı! İlk icraatı saçlar oldu! 11

Geçtiğimiz günlerde de oğlu Fikret Ali’yi de alıp sete giden oyuncu, ilk set gününde makyajı ve saçı yapılırken aynadan bu fotoğrafı çekmişti. Minik Ali’nin annesine makyaj yapan kişiye bakışı dikkat çekerken, Hazal Kaya’nın da “Hem kariyer yaparım, hem çocuk” der gibi hali dikkatleri çekmişti. Kaya, ünlü de olsa, anneliğinden de işinden de vazgeçmeyeceğini bu kareyle hafızalara kazımış oldu.

Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filmi için imaj çalışmasına başladı! İlk icraatı saçlar oldu! 11

Kısa bir süre önce , oyuncular ilk kez okuma provalarında buluşmuş ve ortaya aşağıdaki kareler çıkmıştı. Çekimden önce bir araya gelen ve rollerine çalışan, birbirleriyle kaynaşan oyuncular, keyifli geçen günün ardından çektikleri fotoğrafları da sosyal medya sayfalarından paylaştılar.

İşte o kareler:

Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filmi için imaj çalışmasına başladı! İlk icraatı saçlar oldu! 13

Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filmi için imaj çalışmasına başladı! İlk icraatı saçlar oldu! 14

Hazal Kaya, 'Benden Ne Olur?' filmi için imaj çalışmasına başladı! İlk icraatı saçlar oldu! 15