Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinin yükselişinin ardında yatan gerçek!

Bay Yanlış dizisinin yükselişinin ardında yatan gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bay Yanlış dizisi, ilk bölüm reytingi ile kötü bir tablo çizmişti.Ancak dizi ikinci bölümü ile reytinglerini yüzde 50’ye yakın tüm gruplarda artırmayı başardı. Can Yaman ve Özge Gürel adına çok başarılı bir sonuç oldu.

4-5 reyting aralığında ilerleyen Bay Yanlış dizisi, hala beklentilerin altında olsa da yine de yaz ayları için çok iyi reyting oranları olduğu kesin… Dizinin bir anda böyle bir sıçrama yapması çok önemli bir gelişme oldu. Şayet reytingler ilk bölümden daha düşük olsa ya da benzer rakamlar gelseydi, geleceğe yönelik bir bir sorun olarak algılanacaktı.

Bay Yanlış dizisinde izleyicileri ekrana çeken şeyin ise yapımın sıcaklığı olduğu sosyal medyadaki yorumlardan anlaşılabilir. Dizi izleyicileri her ne kadar klişe bir yapım olsa da her ne kadar Can Yaman’ın kasları üzerine çok fazla sahne yazılsa da yine de dizinin bir çekiciliği olduğu fikrini taşıyor.

Kimi izleyiciler dizinin kendilerinde bir bağımlılık yapmaya başladığını yazdı.Kimileri ise kimileri ise de klişe bir yapım olsa bile çok eğlendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Bay Yanlış dizisine merak ettiğini ve Cuma akşamlarını iple çektiğini belirten izleyici mesajları dizinin ekibinin moralini yükseltmiştir. Bay Yanlış, yurt dışında da heyecan ve merakla beklenen bir yapım.

Sosyal medyadaki bu olumlu düşüncenin, reytinglere de yansıması çok önemli bir gelişme oldu. Şimdi gözler, 10 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan 3.bölümün reytinglerde yine yükseliş kaydetmesi olacak. Şayet bu gerçekleşir ise Bay Yanlış dizisinin geleceği adına önemli bir kazanım olacaktır.

İşte Bay Yanlış dizisinin 3.bölüm 1. fragmanı: