Ana sayfa Dizi Fragmanları Şampiyon dizisinin senaryosu ışık hızıyla ilerliyor!

Şampiyon dizisinin senaryosu ışık hızıyla ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinin sonuna yaklaşıldığını anlatan en önemli detaylardan birisi de senaryosu… Adeta ışık hızında ilerleyen dizinin senaryosu finale doğru gidildiğini net bir şekilde anlatıyor.

TRT1 ekranlarında Perşembe günleri yayınlanmakta olan Şampiyon’un bitmesini istemeyen bir kitle var. Sosyal medyada bu izleyici grubu sıklıkla dizinin devam etmesi gerektiğini vurguluyor. Ancak tek sezonluk olarak planlanan Şampiyon, zaten iyi reyting alamadı.

TRT1’in diziyi bu noktaya kadar taşıması tamamen kamu yayıncısı olmasının gücü ile gerçekleşti. Şampiyon dizisinde Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı, Gizem Karaca ve Yıldız Çağrı Atiksoy başrollerde yer alıyor.

Ünlü oyuncuların başarılı performanslarına ve etkili senaryosuna rağmen Şampiyon dizisi başladığından bugüne hak ettiği reytingleri bir türlü alamadı.

Dizinin 4-5 bölüm içinde final yaparak ekrana veda etmesi bekleniyor. İşte 9 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak olan 29. bölüm fragmanı: