Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış kamera arkasında Özge Gürel dişiliğini sergiledi!

Bay Yanlış kamera arkasında Özge Gürel dişiliğini sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en enerjisi yüksek ve uyumlu çiftlerinden birisinin Can Yaman ve Özge Gürel olduğu net… Dolunay dizisi ile zaten enerjileri tutan iki ünlü oyuncu, Bay Yanlış’ta daha da rahat ve işlerine hakim olarak yollarına devam ediyor.

26 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Hem izleyicilerin üzerinde bırakılacak etki hem de reytingler çok önem taşıyor. Can Yaman ve Özge Gürel, zaten sosyal medyayı adeta avuçlarının içine aldı. Ünlü ikilinin hayranları tüm güçleri ile diziyi destekliyor.

Dizinin hikayesi, oyunculuk performansları, reyting sonuçları ve izleyici izlenimleri önümüzdeki günlerde dizinin gidişatı hakkında önemli ipuçları verecek. Ancak setten gelen paylaşımlarda da sıcak ve enerjisi yüksek bir ekibin buluştuğu görülüyor.

Bay Yanlış dizisinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Sarı kıyafetleri içinde Özge Gürel, güzelliğini ve zarafetini sergiledi. Dişiliği ile göz dolduran oyuncu, partneri Can Yaman ile de oldukça rahat ve sıcak bir diyalog içinde…

İşte Bay Yanlış dizisinin kamera arkası görüntüleri: