Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel, sete gitmeden haberi verdi!

Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel, sete gitmeden haberi verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun en sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Bay Yanlış, bu hafta 8. bölümüyle 21 Ağustos Cuma akşamı ekranlara gelecek. Daha önce Dolunay dizisinde de partner olan Can Yaman ve Özge Gürel, kamera arkasında da uyumlu çalışan iki oyuncu. Bu durum da ön planda diziye de yansımakta. İki oyuncuyu yeniden buluşturan dizi ilgiyle takip ediliyor.

Dizinin oyuncular Özge Gürel ve Can Yaman, izleyicinin heyecanını ve merakını yukarıda tutmak için sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşımlar yapıyorlar. Can Yaman’ın daha önce rol aldığı Erkenci Kuş dizisindeki yoğun sosyal medya paylaşımları, yeni dizisinde de devam ediyor. Özge Gürel de partnerini bu konuda yalnız bırakmıyor.

Kimi zaman sette çekilen sahnelerden fotoğrafları paylaşan oyuncu, kimi zaman da kamera arkası paylaşımlar yapıyor. Özge Gürel, son olarak yaptığı paylaşımla takipçilerini gülümsetti. Zira oyuncu, sete giderken asansörde bir fotoğrafını çekti ve Bay Yanlış instagram adresini etiketleyip “Geliyorum” diye haber verdi.

 

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel, sete gitmeden haberi verdi! 9

Oyuncunun kısa bir süre sonra sete ulaştığı ikinci paylaşımıyla görüldü. Özge Gürel, sahne için hazırlandığı karavanda makyaj masasının set kuaförüyle birlikte aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel, sete gitmeden haberi verdi! 10

Özge Gürel, set için hazırlanıp çekimler başladıktan sonra da dizide birlikte rol aldığı Can Yaman, Serkay Tütüncü ve Cemre Gümeli ile kamera arkası bu pozu paylaştı. İstanbul’da havaların rüzgarlı olması nedeniyle oyuncunun biraz üşüdüğü ve üzerine bir şey aldığı fotoğrafa da “Esiyor anneciğim” notunu düştüğü görülüyor.

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel, sete gitmeden haberi verdi! 11