Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel ve sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun uyumuna şapka çıkarılır

Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel ve sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun uyumuna şapka çıkarılır

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiraz Mevsimi dizisinde oynarken aşık olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, yaklaşık 5 yıldır mutlu bir beraberlik yaşıyorlar. İki oyuncu, her ne kadar oynadıkları dizilerde yanyana geldikleri oyuncularla anılsalar da gerçek hayatta sade ve mutlu bir beraberlikleri var. Yaptıkları sosyal medya paylaşımları da iki oyuncunun uyumlu birlikteliklerini yansıtmakta.

Ekranda Bay Yanlış dizisiyle yer alan Özge Gürel, şu sıralar dizideki partneri Can Yaman ile hayran kitlesi tarafından yakıştırılmakta ama asıl uyumu Serkan Çayoğlu ile yakalamış görünüyor. Genç çift, zaman zaman instagram’dan verdikleri pozlarla, giyim tarzlarının da birbirlerine ne kadar uygun olduğunu gözler önüne seriyorlar.

Son olarak TRT’nin Halka dizisinde oynayan Serkan Çayoğlu, bu kez Kanal D’nin Yeni Hayat isimli dizisiyle ekranlara gelecek. Oyuncunun partnerleri ise Melisa Aslı Pamuk ile Nilperi Şahinkaya. Dizi heyecanla beklenirken, Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel de yeni sezonda çekimler nedeniyle biraz ayrı kalacak gibi duruyorlar…

Özge Gürel, bir süredir dizilere ara vermişti ama Bay Yanlış ile ekranlara döndü. Serkan Çayoğlu ise neredeyse her sezon ekranda yer aldı.

Aşağıda ikilinin bir asansörde verdikleri pozu görebilirsiniz. Tarzları da birbirlerine benzeyen çiftin uyumlu ve mutlu birliktelikleri de iki kalp emojisi ile taçlanmış Özge Gürel tarafından…

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel ve sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun uyumuna şapka çıkarılır 8

Bu arada Serkan Çayoğlu da kendi instagram hesabından denizle buluştuğu tatilinden bir fotoğrafını paylaştı. Yeni dizisi için İstanbul’a dönen oyuncunun gözü anlaşılan hala tatilde kalmış!

summer’s not over yet ☀️

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel ve sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun uyumuna şapka çıkarılır 9