Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak, Babil dizisini seçerek ters köşe yaptı!

Onur Saylak, Babil dizisini seçerek ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarpışma dizisinde Veli Cevher olarak izlediğimiz Onur Saylak’ın Çukur dizisinde de yer aldığı biliniyor. İki dizi arasında yapılan geçişkenlikten bir sezon sonra Onur Saylak’ın Çukur’da yer alacağı iddiaları vardı.

Bu iddialar sosyal medyada da dile getirildi. Ancak Onur Saylak adeta herkesi ters köşe yaptı ve Babil dizisinin kadrosuna katıldı. Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasının ardından Ay Yapım ile oyuncu yolları ayırmıştı. Babil dizisinde boşalan Egemen rolü için Onur Saylak ile anlaşılması büyük sürpriz oldu.

Onur Saylak, yer aldığı tüm projelerde kendisini gösteren, performansı ile hayranlık uyandıran bir isim… Oyuncu, Babil dizisindeki Egemen karakterini de başarıyla canlandıracaktır. Zaten Egemen’in kaypak ve dostlarını satmaya meyilli yapısını en iyi canlandırabilecek isimlerden birisi de Onur Saylak’tan başkası olamazdı.

Babil dizisini ekibi yakında bir araya gelecek. İkinci sezon çekimleri başlayacak. Onur Saylak da ekip arkadaşları ile sette buluşmaya hazırlanıyor. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver ve Birce Akalay’ın başrolünde yer aldığı Babil dizisinin, ilk sezonunda olduğu gibi yine büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Ozan Güven konusu ise bu değişiklik sonrasında kapanmış olacak.