Ana sayfa Dizi Haberleri Bir sette daha çıktı! Öğretmen dizisinin oyuncusu Koronavirüse yakalandı!

Bir sette daha çıktı! Öğretmen dizisinin oyuncusu Koronavirüse yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin geçtiğimiz sezon başlayan yeni dizilerinden Öğretmen’in setinde paniğe neden olan bir korona vakası ortaya çıktı! Geçtiğimiz haftalarda Netflix’in Aşk 101 setinde üç oyuncunun korona kaptığı öğrenilmiş ve çekimlere ara verilmişti.

Aynı dizinin oyuncusu Yeni Hayat dizisinde de rol alan İpek Filiz Yazıcı’nın testinin pozitif çıktığının öğrenilmesi üzerine Kanal D’nin yeni dizisindeki tüm oyuncu ve çalışanlara da test yapılacağı duyurulmuştu. Bir başka haber ise Öğretmen dizisinden geldi.

Dizide Ateş karakterini oynayan genç oyuncu Mert Ramazan Demir’in testinin pozitif çıktığı ifade ediliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre 22 yaşındaki genç oyuncunun abisinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla şüphelendiği ve test yaptırdığı öğrenildi.

Bir sette daha çıktı! Öğretmen dizisinin oyuncusu Koronavirüse yakalandı! 7

Abisi market işleten ve üst katında oturan Mert Demir, ağız kuruluğu ve tat alamama şikayetiyle hastaneye başvurdu ve pozitif çıkan test sonucundan sonra da tedavisine evde devam edileceği belirtiliyor. Bu arada diziye senaryoda değişiklik yapılması için bir süredir zaten ara verildiği de alınan bilgiler arasında.

Genç oyuncunun verilen ara dönemde hastalığa yakalanmasının dizi çekimlerinin yeniden başlamasına bir etkisi olup olmayacağı da merak konusu.