Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel’e bir haller oldu! Serkan Çayoğlu da nasibini aldı!

Bay Yanlış’ın Ezgi’si Özge Gürel’e bir haller oldu! Serkan Çayoğlu da nasibini aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Fox TV’de ekrana gelen Bay Yanlış dizisiyle gündemde olan Özge Gürel, sosyal medya konusunda sınırlarının üstüne çıkmaya başladı! Zira oyuncu, genel olarak çok fazla paylaşım yapmayan bir isim. Ancak son günlerde dizinin kamera arkasından paylaştığı fotoğraflara yaptığı esprili yorumlarla dikkatleri çekmekte.

Bilindiği gibi Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile birlikte kamera karşısına geçiyor oyuncu. Daha önce Dolunay dizisinde de partner olan iki isim, Bay Yanlış dizisinde de izleyicinin sevdiği Özgür ve Ezgi karakterlerini başarılı performanslarıyla sevdirdiler. Oyuncuların ekran uyumlarının tutması ve hikayenin de sevilmesiyle Bay Yanlış, yaz dizisi olarak başlasa da sezonda da devam ediyor.

Özge Gürel, dizinin setinde çekilen fotoğrafları story’den paylaşarak yazdığı eğlenceli notlarla takipçilerini mutlu eden paylaşımlar yapmakta. Monitörden çekilen bir fotoğrafına yönetmene seslenerek “Hocam iyi çektiniz mi beni, akşam bir sıkıntı olmasın” diyerek esprili bir not yazmış.

Makyaj odasında rimel sürerken çekilen bir fotoğrafına da rimel sürmekte pek de başarılı olmadığını ifade eden bir yorum yapıyor oyuncu.

Ardı ardına setten fotoğraflar paylaşarak takipçilerini şaşırtan oyuncu, son olarak sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun evde kedileri ile çekilen bir fotoğrafını da eklemeyi unutmamış. Çayoğlu hayranlarını da mutlu eden bu ev hali fotoğrafı ve diğerlerini aşağıda görebilirsiniz…

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'e bir haller oldu! Serkan Çayoğlu da nasibini aldı! 10

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'e bir haller oldu! Serkan Çayoğlu da nasibini aldı! 11

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'e bir haller oldu! Serkan Çayoğlu da nasibini aldı! 12

Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'e bir haller oldu! Serkan Çayoğlu da nasibini aldı! 13