Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’ten Beren Saat’e Atiye 2. sezon sürprizi

Netflix’ten Beren Saat’e Atiye 2. sezon sürprizi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te ilk sezonu 2019 Aralık sonunda yayınlanan Türk dizisi Atiye’nin 10 Eylül günü de 2. sezonu yayınlanmıştı. Orjinal Türk dizisi olan Atiye’nin yeni sezonu heyecanla bekleniyordu. Fantastik hikayenin devamında neler olacağı merak edilirken, yeni sezon yayınıyla birlikte pek çok kişi diziyi izlemeye başladı.

Şu anda Netfliş’te 2. sezonu yayınlanan dizide paralel evrenlerde Atiye’nin macerası sürüyor. Bir anda kendisini bambaşka bir olasılığın içinde bulan Atiye, Göbeklitepe’nin sırrını çözmek ve başka bir hayatın içine düşen, her şeyi unutan Erhan’ı oraya götürmek için müthiş bir mücadele veriyor.

Bir süredir diziyi merakla bekleyenler, sezonu izlemeye başladı ve beğenilerini de hem oyuncularla hem de diğer izleyicilerle sosyal medyadan paylaşmaktalar. Atiye’nin 3. sezon çekimleri ise Ağustos ayında başlamıştı. Ancak Eylül sonuna kadar bir kaç haftalık ara verildi. Sezon çekimleri henüz bitmedi

Beren Saat ile birlikte dizide Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger ve Tim Seyfi de rol almakta. Netflix’te The Gift adıyla pek çok ülkede de yayında olan dizinin oyuncusu Beren Saat’e hoş bir de sürpriz yapıldı

Netflix Türkiye, Beren Saat’e gönderdiği bir çiçekle hem yeni sezonu tebrik etti. Saat’e yazılan notta yeni sezon için başarı temennisinin yanı sıra “Bu yolculuğa birlikte çıkmak çok kıymetli bir deneyimdi. Nice güzel projelere, yine beraber imza atmak dileğiyle” cümlesi de eklenmişti.

Bu jest karşısında Beren Saat de kendisine gönderilen çiçekle birlikte notu da paylaşarak Netflix Türkiye’yi etiketledi ve teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

Netflix'ten Beren Saat'e Atiye 2. sezon sürprizi 7