Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış’ın Özgür’ü Can Yaman’a tatil yok! Setten sete koşuyor!

Bay Yanlış’ın Özgür’ü Can Yaman’a tatil yok! Setten sete koşuyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle ekranlara hızlı bir dönüş yapan ve sıkı spor çalışmasıyla görünüşünü de değiştiren Can Yaman, şimdilerde ise Fox TV’de ekrana gelen Bay Yanlış dizisiyle gündemden düşmüyor. Oyuncu, Özge Gürel ile birlikte rol aldığı dizide Özgür karakterini oynuyor.

Can Yaman’ın Türk ve yabancı milyonlarca hayranı onu sosyal medyadan da ilgiyle takip etmekte. Dizileri pek çok ülkede yayınlanan Can Yaman, özellikle İtalya’da, çok sevilen bir oyuncu olmayı da başardı. Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan Yaman, Bay yanlış dizisiyle Fox TV’de ekranda her hafta.

Oyuncu, çekimleri yoğun süren setin ardından çok da dinlenme vakti bulamıyor anlaşılan. Yaman, dizi çekimlerinin yanı sıra reklam, dergi gibi farklı çekimlerde de yer almakta. Dolayısıyla oyuncunun boş zamanları da farklı projeler nedeniyle dolu.

Yaman, yine bir başka çekim için objektif karşısına çıktı. Oyuncu, çekim arasında yaptığı selfie’yi paylaşarak yoğun günler geçirdiğine atıfta bulunan “Hayatımız çekim” notunu düştü.

Can Yaman’ın yeni bir proje için mi yoksa bir dergi için mi kamera karşısında olduğu ise merak konusu. Önümüzdeki günlerde mutlaka konuyla ilgili detaylar da ortaya çıkacaktır.

İşte oyuncunun paylaşımı:

Hayatımız çekim

Bay Yanlış'ın Özgür'ü Can Yaman'a tatil yok! Setten sete koşuyor! 7