Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, oynadığı role kaptırınca, sevgilisi gizli çekimle dalgasını geçti!

Ezgi Mola, oynadığı role kaptırınca, sevgilisi gizli çekimle dalgasını geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, şimdilerde çekimleri süren ve TRT1’de 15 Eylül Salı akşamı ilk bölümüyle gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisinde oynamaya başladı. Bilindiği gibi oyuncu, tam 8 yıldır dizilerde yoktu. Ancak Masumlar Apartmanı dizisinin senaryosu ve hikayesini okur okumaz çok etkilendi ve projeyi kabul etti.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesine dayanan ve Madalyonun İçi isimli kitabındaki Çöp Apartman isimli öyküden uyarlanan dizi, izleyenlerin çoğu zaman yüreğini sızlatacak sahnelerle dolu. Ezgi Mola, titizlik, hijyen konusunu hastalık derecesinde abartan iki kardeşten birini oynuyor.

Safiye karakterini okuduktan sonra çok etkilendiğini ve onu çok sevdiğini sosyal medya paylaşımlarından da aktaran oyuncu, karakterini o kadar içselleştirmiş ki temizlik hastalığı kendisine de bulaşmış anlaşılan! Gerçi oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, onun ev işlerindeki marifetini, temizlik konusundaki hassasiyetini biliyorlar. Tabii Safiye kadar olmasa da özenli haliyle dikkat çekiyor oyuncu.

Ancak oynadığı rol biraz abartılı bir ruh halinde olduğu için sevgilisi Mustafa Aksakallı da Ezgi Mola ile günlük hayatındaki bir anını çekip dalgasını geçmiş! İkili birbirlerini esprili çekimlerle sık sık sosyal medyada paylaşmakta.

Bir kaç gündür tatil yapan Aksakallı ve Mola, yaptıkları paylaşımlarla mutlu beraberliklerini de ortaya koymaktalar. Mustafa Aksakallı, sürekli kendisini esprili durumların içine sokan sevgilisine bu kez kendisi bir ‘suçüstü’ yapmış!

Ezgi Mola bazı eşyalarını canhıraş bir şekilde dezenfekte etmeye çalışırken, Aksakallı da sevgilisinin bu halini habersizce çekip “Safiye” notunu düşmüş.

Oyuncu, elindeki dezenfektanıyla eline geçenleri tek tek siliyor.

İşte o paylaşımdan fotoğraflar…
Ezgi Mola, oynadığı role kaptırınca, sevgilisi gizli çekimle dalgasını geçti! 9

Ezgi Mola, oynadığı role kaptırınca, sevgilisi gizli çekimle dalgasını geçti! 10

Ezgi Mola, oynadığı role kaptırınca, sevgilisi gizli çekimle dalgasını geçti! 11