Ana sayfa Foto Galeri Bazı diziler final yapacak! Asıl yaprak dökümü Şubat ayına doğru başlayacak!

Bazı diziler final yapacak! Asıl yaprak dökümü Şubat ayına doğru başlayacak!

tarafından zk zk

Bazı diziler final yapacak! Asıl yaprak dökümü Şubat ayına doğru başlayacak! 7

Bu sezon başlayan ve sezon sonunu görmesine büyük ihtimal bakılan Çukur, Ufak Tefek Cinayetler ve Bizim Hikaye, sezonun en hızlı çıkış yapan ve istikrarlı giden yeni dizileri arasında yer alıyor. Diğerleri için ise bekleyip göreceğiz. Şubat’a kadar kim gider, kim kalır belli olacak. Sezonun sonunu çoktan garantileyenler ise belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Vatanım Sensin, Diriliş Ertuğrul, Söz dizileri her hafta reytingin zirvesine çıkarak iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Güçlü kadroları ve kemikleşmiş izleyicisiyle sezon sonunu görecekleri şimdiden çok belli.

Meryem ve İstanbullu Gelin dizileri de yüzleri güldürüyor. Fazilet Hanım ve Kızları da reytingin zirvesine çıkamasa da yerini korumaya devam ediyor. Fox’un Kalbimdeki Deniz dizisi de reytingde üst sıralarda değil ancak kemikleşmiş bir izleyiciye sahip ve sezon sonuna kadar da bırakmayacak gibi görünüyorlar.

Onlarca dizi arasında kim gider kim kalır hep birlikte göreceğiz ama bu dizi bombardımanının sezon sonuna kadar devam edeceği de çok açık bir şekilde görülüyor!