Ana sayfa Sosyal Medya 37 yıl sonra aynı poz! Pınar Altuğ, öyle bir tbt yaptı ki inanması güç!

37 yıl sonra aynı poz! Pınar Altuğ, öyle bir tbt yaptı ki inanması güç!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar instagram’da moda olan bir akım, ünlüleri de sürüklüyor. Hemen herkesin Perşembe günleri nostalji yapmak amaçlı paylaştıkları ve tbt etiketiyle yayınladıkları fotoğraflar, geçmişe götürmeye devam ediyor. Kimi bir önceki yılı, kimi 10 sene önceki pozunu koyarken, kimileri de çocukluklarına kadar gidiyor.

Bu isimlerden birisi de Pınar Altuğ idi. Altuğ bilindiği gibi son olarak ekranlara Çocuklar Duymasın dizisiyle gelmişti. Oyuncu, yaz aylarında eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile denizle iç içe teknelerinde zaman geçirmişti. Altuğ, tatil pozlarıyla da dikkatleri çekmişti.

Ailecek gittikleri tatilden keyifli anlarını paylaşan Altuğ, son yaptığı paylaşımla da dikkatleri çekti. Pınar Altuğ’un tam 37 yıl önce yani 9 yaşındayken çekilen bir fotoğrafında kucağında minik yavru bir kediyle poz verildiği görülüyor.

Aynı pozu yeniden veren ve kucağındaki kediyle verdiği bu pozu da eski fotoğrafıyla kolaj yapan oyuncu, takipçilerinden büyük beğeni aldı. Oyuncunun yıllar sonra benzer bir pozuyla yaptığı bu sürpriz paylaşımda hayvanları ne kadar sevdiği de anlaşılıyor.

Pınar Altuğ, o kedinin aynı kedi olmadığı notunu düşmeyi de ihmal etmemiş. Zira kedilerin en fazla 16 yıl yaşadıkları biliniyor.

İşte Pınar Altuğ’un paylaşımı:

9-46 Ama hep kedili???????????????????? toplu cevap:hayır aynı kedi değil,malum 37 sene yaşayan kedi henüz yok

37 yıl sonra aynı poz! Pınar Altuğ, öyle bir tbt yaptı ki inanması güç! 7