Ana sayfa Dizi Haberleri Beklenen oldu! O karakter Çocuklar Duymasın’a geri dönüyor!

Beklenen oldu! O karakter Çocuklar Duymasın’a geri dönüyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un rol aldığı dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ bu sıralar yine Haluk ve Meltem’in boşanmasıyla gündemde.

17 senelik yayın hayatında boşanma konusunu sık sık gündeme getiren dizi zaten basitleşen ve gerilim hattına dönen senaryosuyla tepkilerin hedefinde.

Bu seferki boşanma sebebinin Meltem’in tehdit edilmesi olsa da izleyiciler bu konunun uzamasını ya da tekrar tekrar gündeme gelmesini inandırıcı bulmuyor. Boşanma lafının bu kadar sık kullanıldığı bir dizideki evliliği mutlu aile olarak göstermenin mantıklı olmadığın savunuluyor.

Geçtiğimiz bölümlerde Meltem’i tehdit eden Gece’nin arkasından başka isimler olduğunu görmüştük. Bazı izleyiciler Gece’yi tutan ismin Tutku olduğunu düşünmüştü.

Dizinin önümüzdeki Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 73. bölüm fragmanında Tutku’nun ortaya çıkması bu tahminleri güçlendirdi.

Beklenen oldu! O karakter Çocuklar Duymasın'a geri dönüyor! 7

Fragmanda, Tutku’nun ‘Nerede kalmıştık’ diyerek geçen sezon yaptığı entrikalara devam edeceğinin sinyalleri veriliyor.

Ancak Haluk’un iş arkadaşı olan ve Tutku’nun Haluk’u tanımasına vesile olan İrem’in yaptıklarından sonra Tutku’ya samimi davranması da kafa karıştırdı.

İzleyenler bu duruma bir anlam veremese de burada bir oyun oynandığını düşünüyor.

Bakalım Tutku’nun gelişi dizide ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecek?

Çocuklar Duymasın’ın sezon sonunda final yapması bekleniyor.