Ana sayfa Dizi Haberleri Bella anne mi olacak? Yeni Gelin dizisi sürprizlerle geliyor! Jessica May ve Tolga Mendi’den açıklamalar…

Bella anne mi olacak? Yeni Gelin dizisi sürprizlerle geliyor! Jessica May ve Tolga Mendi’den açıklamalar…

tarafından zk zk

Bella anne mi olacak? Yeni Gelin dizisi sürprizlerle geliyor! Jessica May ve Tolga Mendi'den açıklamalar... 7

J.M.: Yeni senaryo elime geldiğinde Karadeniz’e gideceğimizi öğrendim ve çok sevindim. Yönetmenimiz Ersoy Güler çok güzel bir konaktan kaçış hikâyesiyle sezonu açıyor. Karadeniz’de, eskiye dayanan ve üstü örtülmüş hikâyeler vardı, onlar gün yüzüne çıkıyor. Hazar’ın nişanlısı, Baran’ın sevmediği biriyle evlenmek durumunda kalması filan derken bir şekilde Adana’ya geri dönüyoruz. Bu sezon seyirci ekran karşısında çok eğlenecek. Biz hazırız, inşallah onlar da hazırdır. Yeni bölümü biz de iple çekiyoruz.

T.M.: “Yeni sezonda bizi neler beklemiyor ki?’”desek daha doğru olur. Enerjik ve çok dinamik bölümler bizi bekliyor. İlk 2 bölümümüzü Karadeniz’de çektik. Rize’de gerçekleştirilen çekimlerde tatildeymişiz gibi çok eğlendik. Doğanın kollarında güne uyanmak çok güzeldi. Yeşile doyduk. Komediyle dolu çok özel sahneler var. Gencinden yaşlısına herkese hitap edebilecek özel ve güzel bölümler seyircileri bekliyor.