Ana sayfa Dizi Haberleri Ben bile tahmin edemiyorum! Murat Yıldırım’ın Ramo dizisi itirafı!

Ben bile tahmin edemiyorum! Murat Yıldırım’ın Ramo dizisi itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında ikinci sezonuyla yayınına devam eden Ramo dizisi, değişen hikayesi ve yenilenen haliyle büyük beğeni topladı. Cuma reyting yarışında iyi konumda bulunan dizinin bu durumu tüm ekibi motive ediyor.

İzin gününde eşi ile birlikte yemeğe çıkan Murat Yıldırım, kameralara yakalandı. Dizide çok mutlu olduğunu ve her şeyin yolunda gittiğini anlatan Murat Yıldırım, senaryoya kendisinin bile şaşırdığına da söyledi.

Yeni senaristi öven ünlü oyuncu, “Ben de bu sezondan çok umutluydum. Hikayemiz gerçekten çok iyi yerlere geldi. Yeni senaristimizde sağ olsun çok güzel şeyler yazıyor. Ben bile ne zaman ne olacağını tahmin edemiyorum. Heyecanlı bir sezon oluyor. Seyircide de karşılığını buldu, reytinglerimiz de çok güzel. O yüzden biz daha motivasyonlu çalışıyoruz. Keyfimiz yerinde.” şeklinde konuştu.

Sibel ve Ramo konusunda da konuşan ünlü oyuncu, “Ayrılık da olacak dizide. Şu anda dizide ayrılar ama birbirlerini korumak adına yapıyorlar her şeyi. O yüzden biraz sabretsinler güzel şeyler olacak” ifadesini kullandı.

Ramo dizisinin fragmanlarının da çok izlendiği belirtilirken, Murat Yıldırım, yeni bölümdeki vurulma sahnesi ile ilgili soruya da yanıt verdi. Heyecanlı bir bölüm ekrana gelecek ve Ramo’nun vurulma sahnesi de herkesi meraklandırıyor.

Murat Yıldırım, “Tabi bu tarz dizilerde vurulmalar olur arada” diye konuştu.

Keyfinin yerinde olduğunu da anlatan oyuncu, izin gününde eşi İmane Elbani ile romantik bir akşam yemeği de yedi.