Ana sayfa Dizi Haberleri “Ben böyle final görmedim arkadaş!” Özge Özpirinçci, Kadın 21. bölüm için aynen böyle söylüyor!

“Ben böyle final görmedim arkadaş!” Özge Özpirinçci, Kadın 21. bölüm için aynen böyle söylüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve her bölümüyle gündem yaratan Kadın dizisi, bu hafta 20. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak edilirken Özge Özpirinçci, instagram hesabının Story bölümünden iki fotoğraf paylaşarak merakı daha da arttırdı. Pirinçci’nin mesajından 21. bölümün çok çarpıcı olacağı anlaşılıyor. Özge Özpirinçci’nin finalden kastı muhtemelen bölüm finali üzerine. Oyuncu da 21. bölüm finalinin çok çarpıcı olacağının ve 22. bölümü çok merak ettiğinin işaretlerini veriyor bu mesajıyla.

İşte Özge Özpirinçci’nin o paylaşımı:

"Ben böyle final görmedim arkadaş!" Özge Özpirinçci, Kadın 21. bölüm için aynen böyle söylüyor! 8

Özpirinçci’nin bu paylaşımından sonra Kadın’ın final yapacağını sanan izleyenler de oldu. Bir anda gündeme bomba gibi düşen bu yanlış anlaşılmadan sonra Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak finalden kastının bölüm finali olduğunu ve dizinin tam gaz devam ettiğini de belirterek yanlış anlaşılmalara son noktayı koydu.

Bu arada dizinin 20. bölüm 3. tanıtımı da yayınlandı. Tanıtımda Sarp, eski bir arkadaşıyla karşılaşıyor. Arkadaşı onu tanımasına rağmen “Ben Sarp değilim” diyerek arkadaşına beklenmeyen bir tepki veriyor. Kendini Alp mi zannediyor henüz anlaşılamadı ama Pırıl, Sarp’ın Bahar ve çocukları öğrenmesi halinde ona gideceğinden korktuğunu babasına söylüyor. Babası itiraz etse de Pırıl, Bahar ve çocukların yaşadığını Sarp’a söyleyeceğini anlatıyor. Pırıl babasının itirazına rağmen Sarp’a gerçekleri söyleyecek mi hep birlikte göreceğiz ama anlaşılan bu bölüm yeni sürprizlerle geliyor.

"Ben böyle final görmedim arkadaş!" Özge Özpirinçci, Kadın 21. bölüm için aynen böyle söylüyor! 9
İşte 20. bölüm 3. tanıtımı: