Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam’ın setinde Oktay Kaynarca’ya eski rol arkadaşlarından büyük sürpriz!

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın setinde Oktay Kaynarca’ya eski rol arkadaşlarından büyük sürpriz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar yeni dizisinin heyecanıyla sette olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv’nin yeni dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Eylül sezonunda yayınlanmaya başlayacak olan ve merakla beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri bir süre önce başlamıştı.

5 yıl boyunca oyuncuyu atv’nin bir başka dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli karakteri ile görmeye alışmış izleyici için merak dolu bir bekleyiş başladı. Oyuncu, aynı zamanda yapımcısı olduğu dizi ile ilgili titiz bir hazırlık sürecinin ardından çekimlere başlamıştı.

Başrolde kendisine Pelin Akil eşlik ederken, usta oyuncu Işıl Yücesoy’un da kadroda yer aldığı dizinin çekimleri ise Özbekistan’da başlamıştı. Setten gelen karelerle birlikte izleyenler de yeni dizi için heyecanla sosyal medyadan yorumlar yapmaya başladılar.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın setinde Oktay Kaynarca'ya eski rol arkadaşlarından büyük sürpriz! 9

Bu arada geçtiğimiz sezon başında 6. sezona devam edeceği söylenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ani final kararı sonrası izleyici büyük şaşkınlık yaşamıştı. Final yapmadan final yaptırılan dizi EDHO, 200 bölüm ekrana gelmiş ancak fenomen bir yapımın bu şekilde bitmesi de kimsenin içine sinmemişti.

Ardından Oktay Kaynarca’nın yönetmen Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurması ve ilk dizileri Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili iddialı söylemleri sonrası izleyenler merakla beklemeye başlamıştı.

Özbekistan’dan dönen ve İstanbul’da çekimlere başlayan dizinin setinde Oktay Kaynarca’ya çok özel bir sürpriz ziyaret vardı. Kaynarca’nın geçtiğimiz günlerde sette EDHO dizisinde birlikte omuz omuza uzun bir zaman geçirdikleri Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer ile fotoğrafları sosyal medyada ilgi topladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın setinde Oktay Kaynarca'ya eski rol arkadaşlarından büyük sürpriz! 10

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları için bu ziyaret büyük bir anlam taşıyor. Hala dostlukları süren üç ismin buluşması EDHO izleyicisi için büyük bir vefa örneği aynı zamanda. Kaynarca sette kendilerini ziyarete arkadaşlarıyla çekilen fotoğrafını “Benimkiler set ziyaretine geldi” notuyla paylaştı.

Üç meslektaşın 5 sezon süren dizideki dostluklarının halen sürdüğünü gösteren bu sürpriz buluşma, sosyal medyada da ilgiyle karşılandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın setinde Oktay Kaynarca'ya eski rol arkadaşlarından büyük sürpriz! 11

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setine giden Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer, hem Oktay Kaynarca ve arkadaşlarına destek verdiler. Bu ziyaretten son derece mutlu olduğu görülen Oktay Kaynarca, iki eski dostuna ve meslektaşına sarılarak “Benimkiler” notuyla da yukarıdaki pozlarını paylaştı…