Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Onu Çok Sevdim’de pek dikkat çekmedi, şimdi 4N1K İlk Aşk’ta parlıyor!

Ben Onu Çok Sevdim’de pek dikkat çekmedi, şimdi 4N1K İlk Aşk’ta parlıyor!

tarafından ker_def
4N1K İlk Aşk’ın Barış’ı Burak Yörük’ü ‘Ben Onu Çok Sevdim’den tanıyorsunuz

‘4N1K İlk Aşk’, dizisinin Barış’ı Burak Yörük, sektörün en iyi oyuncuları arasında yer almayı hedefliyor.

Genç oyuncu Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

4N1K İlk Aşk dizisinin, filmin başarısını yakaladığı düşüncesinde olduğunu söyleyen Burak Yörük, “Bilinen, ünlü isimler değildik ama geri dönüş beklediğimizden büyük oldu. İlk filmimiz 500 bin gişe yapmıştı. İki proje çektik, şimdi dizisini yapıyoruz ve gün birincisi olduğumuz için mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Farklı bir dil kullandıklarını ve genç bir anlatımla bunu sunduklarını belirten Yörük, 4N1K İlk Aşk’ın her kitleye hitap eden bir proje olduğunu da belirtti.

Diziyi izlerken kendisinin de keyif aldığına değinen Yörük, uzun süredir oyunculuk yapmasına karşın tanınmasını sağlayan işin 4N1K İlk Aşk olduğuna değindi.

Ben Onu Çok Sevdim'de pek dikkat çekmedi, şimdi 4N1K İlk Aşk'ta parlıyor! 7

4N1K İLK AŞK DİZİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayalinde yurt dışında oyunculuk yapmanın olduğunu anlatan Yörük, ” Amerika, müthiş bir pazar ama şansımı İngiltere’de denemek istiyorum. Planladığım gibi olursa, seneye Los Angeles’ta eğitim almaya gideceğim. Şu an komedi işi yapıyoruz ama ben dram oynamayı çok istiyorum. Yaraları ve derin bir hikayesi olan karakterleri canlandırmak isterim. Ustaların hepsiyle çalışmak hayallerimi süslüyor. Bir de, hedefim hep farklı karakterler seçmek” diye konuştu.

26 Mayıs 1995 İstanbul doğumlu olan oyuncu, 20 Dakika dizisinde Tayfur, Ben Onu Çok Sevdim’de ise Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı Adnan Menderes’in oğlu Aydın Menderes’i canlandırmıştı. Oyuncu, Dayan Yüreğim dizisinden sonra 4N1K İlk Aşk dizisiyle popülerliğe doğru adım attı.