Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1442. Bölümünü full hd izle

Beni Affet 1442. Bölümünü full hd izle

tarafından ker_def

Star TV ekranlarındaki Beni Affet dizisinin yeni bölümü izleyicilerle buluştu.

Hafta içi her gün ekranda yer alan Beni Affet’in 1442. yeni bölümünün tamamını full hd olarak videodan izleyebilirsiniz.

1442. Bölüm özeti: Müjgan’ın iyi olup olmadığını merak eden Yılmaz, kendinden beklenmedik bir adım atar. Öte yandan Yılmaz’ın annesi Gönül’ün Müjgan için yaptığı jest ikiliyi zor bir durumda bırakır. Müjgan’ın bir tartışma sonrasındaki tavrı Yılmaz’ın ona karşı olan sert tutumunun yumuşamasına neden olur. Selva’nın, Müjgan’la Yılmaz arasında neler olduğunu öğrenmek için harekete geçtiğini öğrenen Sevgi, Selva’ya engel olmak ister.

Zafer olayını sakladığı için Yaman’dan beklediğinden büyük bir tepki gören Feride, Harika’nın karşısına dikilmesiyle iyice zor anlar yaşar. Zafer’i yaraladığı için kendini en kötü senaryoya hazırlayan Yaman ise hiç beklemediği gizemli bir telefonla allak bullak olur. Hakan’la Güzel arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan Murat, büyük bir ipucuna yaklaşır. Giray’ın karşısına çıkıp söyleyeceği şeyler Güzel’i çok zor bir durumda bırakacaktır.

Beni Affet Dizisi Detay:

Kanal: Show Tv, Star Tv
Yönetmen: Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu
Yapım Şirketi: Focus Film
Senaryo: Ayşem Özge Yoldaş başkanlığında 10 kişilik bir senaryo ekibi görev almaktadır
Oyuncular: Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Mert Altınışık, Zeynep Yasa, Ceren Yalazoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Kerem Poyraz
Tür: Dram, aşk
Saat: 1 Saat