Ana sayfa Dizi Fragmanları Beni Affet 8. sezon tanıtımında şok! Feride neden Yaman’a silah doğrulttu?

Beni Affet 8. sezon tanıtımında şok! Feride neden Yaman’a silah doğrulttu?

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında Beni Affet dizisi yeni sezonuna hazırlanıyor.

2012 yılından bu yana yayında olan dizi, 8. sezonuyla izleyicilerin karşısına geçecek.

Dizinin 8. sezon tanıtımı yayınlandı.

Herkes, Feride neden Yaman’a silah doğrulttu? sorusunun yanıtını merak ediyor.

8. sezon fragmanını videodan izleyebilirsiniz…

Beni Affet dizisi konusu ve oyuncuları

17 Ekim 2011 tarihinde Show Tv kanalında başlayan ve 2012 yılı itibariyle Star Tv kanalına transfer edilen Beni Affet dizisi, hafta için her gün yayınlanmakta ve halen devam etmektedir. Dram ve aşk türünde çekilen yapımın senaristliğini oldukça kalabalık bir ekip yürütmektedir. Gürsel Ateş, Mihriban Şahin ve Bergüzar Demiroğlu yönetmenliğinde çekilen Beni Affet konusu ile kısa sürede dizi severler tarafından tam not almayı başarmıştır. Baş rollerde yer alan Cüneyt ve Feride karakterlerinin aşkları için verdiği mücadele ve uğradıkları haksızlıklara karşı neler yapabileceği anlatılmaktadır. Diğer baş rol oyuncuları olarak bilinen Bahar ve Kemal de, aşkları uğruna herkesi karşılarına almaktadır. Dizide Kemal ve Cüneyt kardeştir. Feride, küçük yaşlarda ailesini kaybetmiş ve Cüneyt’in ailesi tarafından adeta öz kızları gibi büyütülmüştür. Baş rollerinde Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay ve Ulviye Karaca’nın yer aldığı Beni Affet konusu ve geniş oyuncu kadrosu kadar farklı senaryosu sayesinde reytinglerini yükseltmeyi de başarmıştır.

Beni Affet Konusu:

Beni Affet konusu içerisinde aşk için verilen bir mücadelenin yanında, Kozan ailesinin geçmişte yaptıkları yüzünden ödeyecekleri bedeller ve yüzleşmeleri de anlatılmaktadır. Yıllar önce Kayseri’den Ankara’ya gelen başarılı ve zengin iş adamı Osman Kozan, oldukça sert kuralları olan ve hem ailesine hem de çalışanlarına karşı sert duran bir adamdır. Eşi Zühre, yıllarca onun kahrını çekmiş ve sesini çıkaramamıştır. Çocukları Cüneyt, Kemal ve Yıldız ise birbirlerinden farklı olsalar da, ailelerine bağlı bir şekilde yetişmişlerdir. Kemal, eğitimini Avrupa’da tamamlamış ve yıllardır sözlüsü olan Handan ile evleneceğine inanarak büyümüştür. Çünkü Handan ve ailesi, kendi ailesi gibi zengin ve tam Osman Kozan’ın istediği bir gelindir. Yıldız, babası ile ortaklık yapan bir iş adamının oğlu ile, tamamen mantık çerçevesi içerisinde evlendirilmiştir. Eşini sevse de, bu ortaklığın farkında olarak yıllarını geçirmiştir. Çocuğu olmadığı için bunu dert edinmekte ve doktor doktor gezerek çare aramaktadır. Cüneyt, babasının sert tavrına karşı her zaman sakin kalmayı başarmış, eğitimini tamamladıktan sonra şirketin başına geçmiştir. Annesinin uzaktan akrabası olan Feride, ailesi olmadığı için onlarla büyümüş ve aileye karşı büyük bir vefa duygusu beslemiştir. Cüneyt ve Feride birbirine aşık olsa da, Osman Kozan bu ilişkiye kesinlikle karşı çıkacaktır. Bir anda hayatlarına giren Eylül, tam da Osman Kozan’ın isteyebileceği bir gelin adayıdır. Başarılı, hırslı ve zengin bir kadın olan Eylül’ün tüm planı Osman Kozan’dan intikam almaktır. Çünkü yıllar önce Osman Kozan, Eylül’ün babasını öldürmüş ve kız kardeşinden ayırmış. Aileye nefret besleyen ve intikam almak isteyen başka bir karakter ise, kuzenleri olan Tunç’tur. Osman Kozan’ın dışlamalarından bıkan ve bu aileden nefret eden Tunç ile Eylül iş birliği yaparak, Feride’ye iftira atar. Cüneyt ve Feride’yi ayırdıktan sonra, Eylül ne yapıp edip kendisini aileye kabul ettirir. Feride ise, tamamen yalnız kalmış, uğradığı iftiradan temize çıkabilmek için ne yapacağını düşünerek hayatına devam etmeye çalışmaktadır.

Kemal, evlerinde çalışan ablanın oğlu Berat ile yıllarca kardeş gibi büyümüş ve onların mahallesinde de vakit geçirmeye başlamıştır. Tamamen farklı bir dünyadan olan Bahar’la tanışıp ona aşık olunca, Handan ile evlenmeyi reddeder. Osman Kozan, Bahar’la konuşup oğlunun sadece gönül eğlendirdiğini söyleyerek onları ayırmaya çalışsa da, Bahar ve Kemal asla pes etmez. Aşkları uğruna herkesi karşılarına alacak ve mücadele vereceklerdir. Berat da Bahar’ı sevmektedir ve bu durumdan dolayı arkadaşlıkları bozulan Kemal ve Berat da zor zamanlar yaşayacaktır. Yıldız’ın eşi Ferman ve Bahar’ın kız kardeşi Kader yasak bir ilişki yaşamaya başlayınca, iki aile arasındaki gerilim daha da artar. Kader, zamanla doğru yolu bulacak ve yaptığı yanlışlardan zor da olsa dönecektir. Ferman da eşi Yıldız’ın kıymetini anladıktan sonra, onu geri kazanmak için mücadele verecektir.

Eylül’ün gerçek yüzü hakkında gittikçe şüphelenmeye başlayan Cüneyt, araştırmaya başladıkça gerçekleri öğrenecek ve bu işin peşini bırakmayacaktır. Onunla evlenmek istemediğine kesin olarak emin olduktan sonra, Feride’yi bulmak için yollara düşecektir. İçten içe Feride’nin kendisini aldatmadığına inanan Cüneyt, onu geri kazanmak isteyecektir. Feride ise, çok zor şartlarda hayata devam etmeye çalışmaktadır. Eylül, Feride’den nefret ederken büyük bir gerçeği öğrenir. Yıllar önce kendilerinden ayırdıkları kız kardeşi aslında Feride’dir. Yaptıklarından çok pişman olan Eylül, gerçekler ortaya çıktıktan sonra, her şeyi düzeltmek için çok çaba göstermek zorunda kalacaktır. Tunç, yaşadığı kötü ve düzensiz hayat yüzünden çok daha kötü bir hayatın içerisine sürüklenecek ve hayatına son verecek olayların içerisine karışacaktır. Beni Affet oyuncuları ile birçok olayı bir arada veren, dram içerikli bir yapım özelliği göstermiştir.

Beni Affet Dizisinin Karakterleri / Oyuncuları:

Cüneyt Kozan (Murat Danacı):

Beni Affet oyuncuları arasında baş rollerden birisidir. Ailesinin şirketindeki işleri devam ettiren ve aileye en bağlı evlat olarak büyük bir sorumluluk taşıyan Cüneyt, Feride’ye olan aşkından ve babasının yapacağı haksızlıklardan sonra kabuğundan çıkacak, aşkı için mücadele etmeye karar verecektir.

Feride Kozan (Şeyma Korkmaz):

Küçük yaşlarda ailesini kaybettikten sonra, uzaktan akrabası olan Zühre tarafından Kozan ailesine dahil edilen Feride, her zaman onlara büyük bir vefa besleyerek büyümüş, iyiliği ve masumiyeti sayesinde de her zaman sevilmiştir. Evin kızı gibi görülen Feride, Cüneyt’i sevmektedir. Cüneyt de zamanla Feride’ye aşık olsa da, Osman Kozan bu ilişkiye karşı çıkar. Eylül’ün iftirası sonrasında evden kovulan Feride, hem kendisinin masum olduğunu kanıtlamak hem de Cüneyt’e ulaşabilmek için çok büyük bir mücadele vermek zorunda kalacaktır.

Eylül (Gamze İğdiroğlu):

Yıllar önce Osman Kozan’ın babasını öldürmesi ve kardeşinden ayrılması ile yetimhanelerde büyümüş ve intikam duygusundan beslenmiş bir karakterdir. Kozan ailesinin hayatına girerek her şeyi değiştirecek ve Cüneyt’le evlenmek için tüm yolları deneyecektir.

Osman Kozan (Nusret Şenay):

Büyük bir iş adamı olan Osman Kozan, hayatta her zaman sert kuralları olan ve duygularına izin vermeyen bir kişi olmuştur. Çocuklarının ve eşinin kendi seçtiği hayatı yaşamalarına zorlamış, adeta ailesine de işi gibi davranmıştır.

Zühre Kozan (Ulviye Karaca):

Osman Kozan’ın aksine tamamen duygusal olan ve içinden iyiliği hiç kaybetmeyen Zühre, kocası ve çocukları için hayatını feda etmiş bir kadındır.

Mehmet Kemal Kozan (Mert Altınışık):

Avrupa’da okuduktan sonra Türkiye’ye dönen ve Handan’la evlenmeye hazır olan Kemal, aileden bağımsız ve kendi kafasına göre yaşayan bir evlat olmuştur. Ancak Bahar’a aşık olduktan sonra tüm bakış açısı değişecek ve ilk kez babasına meydan okuyacaktır.

Yıldız Varlı (Zeynep Yasa):

Sırf babası onay verdiği için Ferman ile evlenen Yıldız, eşini sevse de her zaman bir yanı kırgın olarak büyümüş ve ailesi için de sesini çıkarmamaya alışmış bir karakterdir.

Bahar Kayacan (Gaye Turgut):

Yoksul bir ailenin kızı olan Bahar, Kemal’le tanışıp ona aşık olduktan sonra, tüm dileği onunla evlenebilmek olacaktır. Osman Kozan’ın kendisine yapacağı kötülüklere rağmen, aşkından asla vazgeçmeyecektir.

Tunç Yıldırım (Özgün Çoban):

Zühre’nin yeğeni olan Tunç, her zaman Kozan ailesi içerisinde dışlandığını hissetmiş ve Osman Kozan tarafından da istenmediğini bildiği için, özellikle ona büyük bir nefret beslemiştir. Eylül ile iş birliği yaparak bu aileden intikam almak için planlar yapacaktır.

Ferman Varlı (Ötüken Hürmüzlü):

Osman Kozan ile büyük bir ortaklık sürdüren ve kızı Yıldız ile evli olan Ferman, eşini seven bir adamdır. Zamanında Bahar’ın kız kardeşi Kader ile yanlış bir ilişkinin eşiğinden dönecek ve eşini yeniden kazanmak için pes etmeyecektir.

Berat Tekin (Kerem Poyraz):

Kemal’in en yakın arkadaşı ve Kozan ailesinin yanında çalışan Nazire’nin oğlu olan Berat, yıllardır Bahar’a aşıktır ancak bir türlü açılamamıştır. Kemal’in Bahar’a aşık olması ve Bahar’ın da karşılık vermesi ile birlikte duyguları yüzünden istemese de kötülüklere sürüklenecektir.

Kader Kayacan (Ceren Yalazoğlu):

Bahar’ın kız kardeşi olan Kader, daha iyi bir hayat yaşamanın hayalini kurarken, gönlünü Ferman’a kaptırır. Bu yanlış ilişki yüzünden kötü günler yaşayacak olsa da, geç olmadan gerçekleri görecek ve hayatını düzeltmek için okuluna sarılacaktır.

Beni Affet Dizisi Detay:
Kanal: Show Tv, Star Tv
Yönetmen: Gürsel Ateş, Mihriban Şahin, Bergüzar Demiroğlu
Yapım Şirketi: Focus Film
Senaryo: Ayşem Özge Yoldaş başkanlığında 10 kişilik bir senaryo ekibi görev almaktadır
Oyuncular: Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Gaye Turgut, Mert Altınışık, Zeynep Yasa, Ceren Yalazoğlu, Ötüken Hürmüzlü, Kerem Poyraz
Tür: Dram, aşk
Saat: 1 Saat