Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisi 21 Aralık 1281. bölüm özeti

Beni Affet dizisi 21 Aralık 1281. bölüm özeti

tarafından ker_def

Beni Affet Dizisinin 1281. Bölüm Özeti, Hangi Gün Ve Saat Kaçta Yayınlanacak? Yeni Bölümde Neler Olacak?

Sosyal hizmetlerde çalışan görevlinin Umut bebek hakkında söyledikleri, Feride ve Yaman’ı önemli bir kararın eşiğine getirir. Ancak bu karar, Asiye’yi çılgına çevirir. Murat’ın Güzel’den ayrıldığını öğrenen aile, büyük bir şaşkınlık yaşar. Güzel de Murat’tan vazgeçtiğini söyler ve kendi hayatı için bir şeyler yapmaya karar verir. Cihan’ın yaptıkları için özür dilemeye gelen Mükellef, Zühre’nin tepkisiyle zor durumda kalır.

Ateş ve Zeynep, Pınar’ın başına gelenlere Toprak’ın neden olduğunu ispatlayıp Pınar’ı geri kazanmak için son kozlarını oynar. Ancak, Toprak’ın hain planı nedeniyle kafası karışan Pınar, beklenmedik bir tepki verir. Yiğit’ten kurtulmak için para bulmayı kafasına koyan Kader, tehlikeli bir yola başvurur. Mahir ise gördüğü şeyler üzerine Yiğit’le yüzleşmeye karar verir.

Yayın Günü : 21 Aralık Perşembe
Yayın Saati : 15.30 – Yeni Bölüm

KÜNYE

YAPIMCI: NİLGÜN SAĞYAŞAR

OYUNCULAR: ŞEYMA KORKMAZ (Feride), MURAT DANACI (Cüneyt), TOLGA AKMAN (YAMAN), BAKİ ÇİFTÇİ (ATEŞ), SILA SARAÇ (ZEYNEP), METEHAN ŞAHİNER(TOPRAK), NUSRET ŞENAY (Osman), ULVİYE KARACA (Zühre), CEREN Y.KARAKOÇ (Kader),

ÖYKÜ VE SENARYO: VURAL BALIKÇI, BARAN YILDIRIM, AYŞEM ÖZGE YOLDAŞ, MERVE ATEŞOĞLU.

GENEL KOORDİNATÖRLER: GÜLSEN U.ERİŞDİ, ALTAN YÜCEL.

YÖNETMENLER : MİHRİBAN ŞAHİN, BERGÜZAR DEMİROĞLU, BUKET ÇAĞLAR ÇARTIL.

UYGULAYICI YAPIMCI: MEHMET ERİŞDİ