Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisi için ekip yoğun çalışıyor, çok iddialı bir dizi geliyor!

Kanunsuz Topraklar dizisi için ekip yoğun çalışıyor, çok iddialı bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarını büyük bir merak ile beklediği yeni sezon dizilerinden birisi de Kanunsuz Topraklar. Eylül ayında izleyicilerle başlaması beklenen dizinin çekimlerine Mayıs ayı sonu itibari ile başlanması oldukça titiz bir çalışmanın da gelmekte olduğu konusunda izlenim vermişti. Faruk Teber dizinin yönetmeni ve ne kadar usta bir rejisi olduğunu da herkes iyi biliyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrıldıktan sonra Kanunsuz Topraklar ile anlaşan Uğur Güneş ile Ramo dizisinin ardından başrol teklifini kabul eden Esra Bilgiç, yeni dizi çifti oldu. Kanunsuz Topraklar 1940’lı yılların Türkiye’sine izleyicileri götürecek bir hikaye ile geliyor.

Kömür madenleri çerçevesindeki bu hikayede zorluklarla dolu büyük bir aşk hikayesini göreceksiniz. Dizinin ekibi bir süredir Zonguldak’ta çekimlerde bulunuyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu çekimlerin tamamlandığını ve ekibin yeni rotasını İstanbul’a çevirdiklerine yönelik kulis bilgisini paylaştı.

Kanunsuz Topraklar dizisi yeni sezonda yayınlanacak ama çekimler çok önceden başaldı. Bu bile hikayenin ne kadar derinlikli ve özel bir süreç ile çekileceğini anlatmaya yetiyor. Aylar öncesinde başlayan hazırlıklar da düşünülür ise dizi bir hayli iddialı geliyor diyebiliriz.

Murat Daltaban, Arif Diken,Ali Erkazan, Onur Kaya, Necip Memili, Hazar Motan, Serdem Paçal,Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Mine Teber, Doğaç Yıldız ve Ezgi Çelik de dizinin diğer oyuncuları olarak öne çıkıyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinin Fox TV’ye gelecek sezon için büyük başarılar getirmesi beklentisi de yüksek.