Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisinden Savaşçı’ya geçen Gaye Turgut Evin’in hayatı da düzene girdi

Beni Affet dizisinden Savaşçı’ya geçen Gaye Turgut Evin’in hayatı da düzene girdi

tarafından ker_def

Beni Affet dizisinden Savaşçı'ya geçen Gaye Turgut Evin'in hayatı da düzene girdi 7

Başarı ayrıntılarda gizli

Sizce oyuncu senaryoyla mı parlar yoksa senaryo mu oyuncuyla parlar?

Senaryo önemli. Ama oyuncunun ortaya koyduğu karakter de önemli. Ayrıntılarda gizli başarı var… Karakter nasıl yer, güler vs bunları senaryo vermez. Siz oynarsınız karakteri bozmadan, kendinden bir şeyler katarak. Senaristte belli sürede sizi tanıyıp size göre yazmaya başlıyor. Karşılıklı uyum yakalıyorsunuz senaristle. Sizin çocuğunuz gibi oluyor karakter. Siz sever, çabalarsanız, emeğiniz parlar. Sağlam bir kalemden çıkıyorsa sevilmemeniz imkânsız. Kalıcı olmak için geldiğin noktayı unutmamak, sevgiyi, saygıyı kaybetmemek özünü korumak lazım.

Bir oyuncu olarak Türk dizilerini nasıl buluyorsunuz?

Türk dizilerini elimden geldiği kadar takip ediyorum. Kötü diyemeyiz emek vererek daha iyi yerlere beraber taşıyacağız. Sevmesem de bazen emek var ortada diye saygı duyarım. Birçok arkadaşım var başka projelerde. Onlara destek için bakıyorum, paylaşıyorum. Bu bizim işimiz sonuçta.

Eşinizle ‘Beni Affet’ dizisinde tanışmıştınız. Nasıl gidiyor evlilik?

‘Beni Affet’te en büyük ‘iyi ki’lerimden biri de eşimi tanımak oldu. Herkesin inişi, çıkışı olur. Adı üstünde yol arkadaşı. Hatalarımız olur, engelsiz bir yolda herkes yapar. Önemli olan her koşulu aşmak, hayatı paylaşmak… Hayat 4 mevsim bazen şemsiyeyi o açar, bazen eldivenin tekini sen verirsin. Çok şükür beraber büyüdük, büyüyoruz. Mutluyum inançlı ve vicdanlı insan olan bir yol arkadaşı dilerim herkese…