Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Böyle Sev’in Ayşem’i Zeynep Çamcı setlere dönüyor!

Beni Böyle Sev’in Ayşem’i Zeynep Çamcı setlere dönüyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi dünyasının yetenekli oyuncularından Zeynep Çamcı uzunca bir süredir ekranlardan uzakta. En son iki internet dizisinde rol alan Çamcı’nın yeni bir projeyle anlaştığı öğrenildi.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra konuk oyuncu olarak yer aldığı Gece Gündüz’le dizi dünyasına adım atan Zeynep Çamcı, Recep İvedik 3 filmindeki Zeynep karakteriyle ilk başrol deneyimini yaşadı ve dikkatleri üzerine çekti.

Zeynep Çamcı en büyük çıkışını ise TRT 1 dizisi Beni Böyle Sev ile yapmıştı. 89 bölüm devam eden dizide başrolü Alper Saldıran ile paylaşan Zeynep Çamcı, bu dizide canlandırdığı Ayşem karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı.

Beni Böyle Sev’in Ayşem’i Zeynep Çamcı setlere dönüyor! 7

Çamcı en son televizyon ekranına, Fox TV için çekilen Adı Zehra isimli diziyle 2018 yılında gelmişti. Bu dizinin 14. bölümde final yapmasının ardından iki yıl setlerden uzak olan Zeynep Çamcı ardından Gain TV’de yayınlanan Terapist ve Exxen’de ekrana gelen Adım Başı Kafe ile hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Zeynep Çamcı yeniden setlere dönüyor. Başarılı oyuncunun yeni bir projeyle anlaştığı belirtiliyor. Ancak projeyle ilgili bir ayrıntı yok. Zeynep Çamcı’nın yeni projesinin dijital mi yoksa ulusal kanal için mi olduğu çok yakında belli olacaktır.

Bugüne kadar birçok sinema filminde de rol alan Zeynep Çamcı, 2013 yılında çekilen ve başrolünde yer aldığı Meryem isimli filmle 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı. 2014’te Deliha filminde Havva rolünü canlandırmıştır.