Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel’in yakışıklısı Burak Çelik eleştirilere kulaklarını tıkadı!

Senden Daha Güzel’in yakışıklısı Burak Çelik eleştirilere kulaklarını tıkadı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Senden Daha Güzel’de Cemre Baysel ile başrolde yer alan oyuncu Burak Çelik dizide kaslı fiziğinin çok plana çıkmasından dolayı zaman zaman eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor.

Salı akşamları ekranlara gelen dizide bir estetik cerrahına hayat veren yakışıklı  oyuncunun kas gösterisini, Erkenci Kuş dizisindeki Can Yaman’lı sahnelere benzeten izleyicilerin sayısı da bir hayli fazla.

İzleyici Senden Daha Güzel dizisindeki bu sahneleri eleştirmeye devam ediyor öte yandan Burak Çelik hayranları sosyal medyada oyuncuya övgü dolu yorumlarda bulunuyorlar.

Senden Daha Güzel'in yakışıklısı Burak Çelik eleştirilere kulaklarını tıkadı! 7

Oyuncu, instagramda son paylaşımında gözlüklü bir fotoğrafını yayınladı, paylaşım takipçilerinden kısa sürede binlerce yorum aldı. ‘Çok seviyoruz’, ‘Çekici’ ve ‘Sen gerçek misin be’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Oyuncunun fiziğinin Senden Daha Güzel dizisinde çok ön plana çıkmasından rahatsız olan kesimin aksine belliki bu durumdan memnun olan bir izleyici grubu da var.

Instagram’da 1.5 milyon takipçisi bulunan Burak Çelik hayranlarının sosyal medyada oyuncuya yaptıkları övgü dolu yorumlar bunun göstergesi oldu.

Öte yandan dizinin senaristi Ayşe Üner Kutlu’da bu sahnelerden vazgeçmek istemiyor. Nitekim Senden Daha Güzel’in salı akşamı yayınlanan son bölümüne yine Burak Çelik’in kaslı vücudunun sergilendiği sahneler damgasını vurdu.

Bazı izleyiciler sürekli kaslarının sergilenmesinin Burak Çelik’in oyunculuğunun önüne geçtiğini belirtirken bazı izleyiciler de Çelik’in oyunculuk yeteneğinin çok zayıf olduğunu, kaslarıyla var olabildiğine dikkat çekti.