Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek beklentilerin üstüne çıktı, Afili Aşk zararlı çıktı!

Benim Adım Melek beklentilerin üstüne çıktı, Afili Aşk zararlı çıktı!

tarafından ker_def

Yapımını Üs Yapım- Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk’ün paylaştığı “Benim Adım Melek” Çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Daha önceki haftalarda Afili Aşk’ın birinciliğini görmeye alışmıştık.Ancak TRT1’in dram projesi gerçekten hak ettiği bir reyting alarak güçlü rakibinin önünde Çarşamba akşamını sürükleyen dizi oldu. Benim Adım Melek’in yükselişi, Afili Aşk’ın düşüşünü tetiklemiş oldu.

Ancak bu tempo devam edebilir mi? Afili Aşk sonraki haftalarda dizi yarışında yeniden öne geçer mi, belli olmaz… Belli olan tek gerçek ise TRT1’in izlemeye değer çok önemli bir yapımı dizi dünyasına kazandırması oldu.

Benim Adım Melek beklentilerin üstüne çıktı, Afili Aşk zararlı çıktı! 8

Usta oyuncu kadrosu, güçlü hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizinin,yayınlanan ikinci bölümü tüm rakiplerini geride bıraktı.Benim Adım Melek, tüm kategorilerde aldığı yüksek oranlarla yayınlanan diziler arasında zirvedekini yerini aldı.

Ekrana gelen bölümde; 20 yıl sonra baba ocağına üç çocuğuyla dönen Melek’in, Gaziantep’te yeniden tutunma çabası izleyenleri derinden etkiledi. Baba evine kabul olmayınca arkadaşı Başak’ın evine yerleşen Melek’in oğlu Kerem’in, Mithat’ı bıçakladığı sahnede nefesler tutuldu.

Benim Adım Melek beklentilerin üstüne çıktı, Afili Aşk zararlı çıktı! 9

Büyük beğeni toplayan bölümde, Kerem’in, dayısı Mithat’la yaşadığı büyük gerginlik Melek’in ailesiyle olan ilişkisini daha da çıkmaza soktu.

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un üstlendiği “Benim Adım Melek” her Çarşamba TRT 1’de ekrana geliyor.