Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez 16. yeni bölümde Sevda, Ali’nin oğlunu öğreniyor!

Kimse Bilmez 16. yeni bölümde Sevda, Ali’nin oğlunu öğreniyor!

tarafından ker_def

Kimse Bilmez dizisi ekran yolculuğuna 16.bölümüyle devam ediyor. 6 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Ali geçmişi ile yüzleşecek.

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler olacak. Bazı detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İşte 16. bölüm özeti:

Ali, hiç beklemediği bir anda geçmişiyle yeniden yüz yüze gelir. Eski eşi Özlem, arkasındaki sır tablosuyla çıka gelmiştir. Ali’den yıllar önce saklanan şey, şimdi tam karşısındadır.

Özlem’le tanışan Sevda, bir yandan içindeki duygularla yüzleşirken bir yandan da Ali’nin bir oğlu olduğunu öğrenmenin mutluluğunu yaşar.

Kimse Bilmez 16. yeni bölümde Sevda, Ali'nin oğlunu öğreniyor! 8

Pilot, herşeyi arkasında bırakmak ister ama bu o kadar kolay olmayacaktır.

Duygu, babasıyla Pilot arasında bir tercih yapmak zorundadır. Pilot’un mafya olduğunu öğrenen İlhan, kızını ondan uzaklaştırmak için bu ilişkiye karşı çıkar.

Öte yandan sevdiği adamı tehlikeden uzak tutmak isteyen Sevda, tetiği çeker ve Uygar’ı vurur.

Yayın Tarihi : 6 Ekim 2019 / Pazar

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı : Baba Yapım

Yönetmen : Kartal Çidamlı, U. Hakan Eren

Senaryo : Hasan Burak Kayacı

Kimse Bilmez 16. yeni bölümde Sevda, Ali'nin oğlunu öğreniyor! 9

Oyuncular : Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Adnan Biricik (Kurtbey), Beran Özel (Ezgi), Asya Taşkın (Zeynep), Sevtap Özaltun (Özlem) ve Fatma Karanfil (Nilüfer)