Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi bıçak sırtı bir durumda!

Benim Adım Melek dizisi bıçak sırtı bir durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – 2019-2020 sezonunun önemli yapımlarından birisi de Benim Adım Melek oldu… TRT1 ekranında çok iyi başlayan dizi, beklenenden daha iyi sonuçlar elde etti. Kutsi ve Nehir Erdoğan’ı buluşturan dizinin hikayesi sevildi. Ağır bir dram hikayesi olan dizi, en çok senaryosu nedeniyle eleştirilmeye başlanmıştı.

Bu eleştiriler arttı ve reytingler de Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin etkisiyle düşüş yaşadı. Ancak Benim Adım Melek’in asıl kaybettiği nokta, izleyicilerin sanki hep aynı olayları seyrediyormuş gibi bir hisse kapılmasıydı.

Dizinin hikayesinde derinlik oluşturulamaması ve Melek’in hastalığının sanki devlet sırrı gibi korunması izleyicileri rahatsız etti. Benim Adım Melek olumsuz gelişmelere rağmen Çarşamba akşamlarının alternatif yapımlarından birisiydi.

Dizi ekibinin Temmuz ayında bir araya gelerek 2. sezon çekimlerine başlaması bekleniyor. Ancak Benim Adım Melek tam bıçak sırtı durumda. Şayet senaryoda izleyicileri tatmin edici değişiklikler olmazsa ve yeni karakterlerin eklenmesi gerçekleşmez ise sıkıntı büyüyecektir.

Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Cem Akyoldaş yapıyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin yanı sıra; Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven ve Şerif Sezer dizinin ekibinde bulunuyor.

Benim Adım Melek dizisi bıçak sırtı bir durumda! 7

Temmuz’da başlayacak olan çekimlerle birlikte stok bölümler hazırlanacak. Eylül ayının ikinci haftasında da 2. sezondan ilk bölümün ekrana gelebileceği tahmin ediliyor.

Benim Adım Melek dizisi eleştirilen senaryo sıkıntısını aşabilir ise Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir karşısında varlık gösterebilir. Zira, ağır dram hikayesini çok seven bir izleyici kitlesine sahip. Ancak dizide yenileşme adımları görülmez ise izleyiciler farklı yapımlara kayacaktır.