Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın talihsizliği, talihe dönüştü!

Hazal Kaya’nın talihsizliği, talihe dönüştü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon final yapan Bizim Hikaye dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hazal Kaya, 1,5 yıldır Ali Atay ile evlilik yaşıyor. Oğlu Fikret Ali’yi 2019 yılının Kasım ayında dünyaya getiren ünlü oyuncu, ev konusunda yine yollara düşmek durumunda kaldı.

Hamileliği sırasında bulundukları evde çıkan yangın ile şoke olan oyuncu, büyük bir psikolojik sıkıntı yaşadığını açıklamıştı. O dönemde hasar gören evlerinde kalmak isteyen çift yeni bir eve taşınmak durumunda kalmıştı.

Hazal Kaya yine yollara düştü. Ünlü oyuncu bu durumu da instagram hesabından esprili bir mesajla duyurdu. “Taşınıyoruz. Hem de çoluğumuz çocuğumuzla… Bir şey diyor musunuz? Yazık dersiniz ne diyeceksiniz” şeklinde bir paylaşım yapan ünlü oyuncu, sosyal medyada genelde yapılan yorumlara atıfta bulunmuş oldu.

Hazal Kaya'nın talihsizliği, talihe dönüştü! 8

Hazal Kaya, yeni taşındıkları sitedeki komşularının da Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci çifti olduğunu da bir başka paylaşımı ile aktardı.

Hazal Kaya'nın talihsizliği, talihe dönüştü! 9

Aynı sitede Erkan Kolçak Köstendil – Cansu Tosun çifti ile Ertan Saban ve Ebru Özkan çiftinin de bulunduğu biliniyor.

Erkan Koçak Köstendil, Bülent Şakrak ve Ertan Saban, karantina döneminde aynı sitede komşu olmanın avantajını kullanarak mini bir dizi çekmişti. Pes Artık isimli bu dizi youtube’da yayınlandı ve büyük beğeni topladı.

Aynı sitede yaşayan ünlü isimlere Hazal Kaya ve Ali Atay çifti de eklenmiş oldu.