Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi için TRT1 en doğrusunu yaptı!

Benim Adım Melek dizisi için TRT1 en doğrusunu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 2019-2020 sezonunun başarılı yapımlarından birisi de Benim Adım Melek dizisiydi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayının ortasında dizinin çekimlerine ara verildi. Gaziantep’te çekilen dizi, bugüne kadar toplam 28 bölüm olarak yayınlandı.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman çekileceği henüz netleşmedi. Ancak TRT1 aldığı karar ile dizinin hayranlarını mutlu etti. Üs Yapım imzalı dizi tekrar bölümleri ile TRT1’de yeniden izleyicilerle buluşacak. Yaz aylarında Benim Adım Melek izleyicileri eski bölümleri izleme fırsatını bulacak.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolde buluştuğu dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı dizi, reytingleriyle de başarısını kanıtlamıştı.

İlk bölümü tekrarı 27 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlandı. Dizi her çarşamba akşamı saat 20.00’de, kendi gününde yine TRT1 ekranında yerini alacak.

SENARYODA YENİLİK ŞART

Benim Adım Melek dizisi için TRT1 en doğrusunu yaptı! 7

Benim Adım Melek dizisi, ilk sezonunda çok başarılıydı ancak senaryo konusunda tekrara düşmeye başlamıştı. Koronavirüs pandemisi sayesinde ara veren dizi, bu süreçte senaryosunu güçlendirir ise 2. sezonda da büyük ilgi görmeye devam edecektir.

Dizinin yeni bölümlerinin çekimlerinin Ağustos ayında yapılması bekleniyor. Eylül ayında ise 2. sezonun başlaması tahmin ediliyor. Bunlar sadece tahmin. Ancak bilinen bir gerçek var ki, senaryo grubu çok değerli bir zaman kazandı. Bu süreçte dizinin düşüş yaşamasına sebep olan senaryo yanlışları giderilebilir.