Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in mutluluğu hayranlarını da mutlu etti!

Aslı Enver’in mutluluğu hayranlarını da mutlu etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver, koronavirüs pandemisi döneminde Kerem Tunçeri ile aşk yaşadığı iddiası ve özel hayatında bir türlü aradığı ilişkiyi bulamaması ile konuşuldu. Hakkında birçok haber yazıldı, sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı.

Genel algı, iş yaşamında çok başarılı olan oyuncunun, bunu özel yaşamına taşıyamaması olarak yansıyor… Aslı Enver ise sosyal medya paylaşımı ile halinden memnun olduğunu sergiliyor.

Pandemi öncesinde Babil dizisinde yer alan oyuncu, Ayşe karakteri ile hayranlarının beğenisini kazanmıştı. Ayrıca reklam filmiyle de konuşulan oyuncu, karantina döneminde zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlar yaptı.

Ünlü oyuncu, yeni paylaşımında ise mutluluğunu sergileyen bir fotoğrafını yayınladı. Takipçilerinin binlerce beğeni yaptığı paylaşıma birçok yorum yapıldı. Oyuncunun mutlu olduğu mesajını vermesi, takipçilerini de çok mutlu etti.

Aslı Enver'in mutluluğu hayranlarını da mutlu etti! 8

Şükran Ovalı ve Seda Sayan, sevgilerini kalp emojileri ile sergiledi. Hayranları ise ünlü oyuncuya kırmızı rengin çok yakıştığını belirten yorumlar yaptı.

Aslı Enver'in mutluluğu hayranlarını da mutlu etti! 9