Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi senaristleri tehlikeyi hala göremiyor!

Benim Adım Melek dizisi senaristleri tehlikeyi hala göremiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, koronavirüs salgını nedeniyle birçok dizinin yayınlanmadığı bu ortamda yeni bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolündeki dizinin ağır dram olarak devam eden hikayesinde yeni sorunlar, yeni üzüntüler de birbiri ardına geliyor.

Halil-Melek, Mithat-Seher ve Defne-Ömer çiftlerinin aşklarıyla birazda olsa ısıtılabilecek olan bir yapım konumundaki Benim Adım Melek’in senaristleri ağır dram halini sürdürmekte ısrarlı. İzleyiciler ise artık farklı detaylar görmek, güzellikleri de yaşamak, olumsuzluklar içinde olumlu olayları da izlemek ve sadece ağlamak değil, diziyi izlerken mutlu da olmak, gülmek ve eğlenmek de istiyor.

Benim Adım Melek dizisi senaristleri tehlikeyi hala göremiyor! 8

Elbette ki bu projenin ana damarı dram ama farklı noktaları da abartıya kaçmadan içine serpiştirmek izleyicilerin ilgisinin hep yüksek kalmasını sağlayacaktır. Ancak dizinin takipçileri son dönemde iyice sıkıldıklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

Benim Adım Melek’in 8 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 28.bölümünden 2.fragman paylaşıldı.İzleyiciler yaptıkları yorumlarda artık sıkıldıklarını ifade ediyorlar.

Dizinin bazı takipçilerinin mesajları şöyle:

“İlk bölümlerde severek takip ettiğim, ilerledikçe sıkmaya başlayan bir dizi oldu… Hiç mi iyi bir şey olmaz yahu…”

“Artık sıktı ,dünya yanıyor bunlar kötülükle konuyu uzatıyor. Anladık hikayenin ilerlemesi için bir şey lazım da bu kadar da olmaz, zaten herkesin canı burnunda.”

Benim Adım Melek dizisi senaristleri tehlikeyi hala göremiyor! 9

“Ay bu cok fazla. Melek hiç bir zaman mutlu olamayacak? Şimdi bunlar Halil’in peşinden gidecek.”

“Dizinin reytingi hızla düşüyor, böyle giderse final yapacak.”

Bu ve benzeri yorumları sosyal medyada görebilirsiniz. Dizinin senaryo grubunun izleyicilerin bu eleştirilerini görmezden gelmesi durumunda dizi için gidişatın olumludan olumsuza dönmesi hiç de zor olmayacaktır.