Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin bir dizisi var ki, izleyici ‘bitsin artık’ diye tempo tutuyor!

Fox TV’nin bir dizisi var ki, izleyici ‘bitsin artık’ diye tempo tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Zümrüdüanka dizisinin ömrü sadece 2 bölüm kaldı… İlk sezonunda müthiş bir ilgi gören dizideki saf ve naif aşk hikayesi izleyicilerin yüreklerine işlemişti. Ancak araya giren pandemi her şeyi bozdu. Senaryoda yapılan değişiklikler ile daha etkili bir ikinci sezon hayali, yerini hayal kırıklığına bıraktı.

İsmail Hacıoğlu, Gökçe Eyüboğlu ve Menderes Samancılar’ın yapıma katıldığı 2. sezon izleyicilerin sinirden tırnaklarını yediği birçok an yaşandı. Diziye yönelik tepkiler de sosyal medyada uzun süredir devam ediyor.

İkinci sezonda hikaye pek de mutlu etmedi. Birçok dizi hayranı ilk sezonu aradıklarını belirten yorumlarıyla sosyal medyayı inletti. Yönetmen değişti, yeni karakterler geldi ama ilk sezonun naifliği hiç geri dönmedi. Fox TV’nin yayından kaldırma kararı aldığı Zümrüdüanka dün akşam 24. bölümü ile ekrandaydı ama izleyicilerin umudunu kaybettiği ve diziyi çoktan bıraktığı reytinglerde bile görülüyordu.

Fox TV'nin bir dizisi var ki, izleyici 'bitsin artık' diye tempo tutuyor! 1

Totalde 3’lü reytinglerde bulunan Zümrüdüanka AB ve ABC1 gruplarında 2’nin bile altına geriledi. Son 2 bölümü kalan dizinin hikayesine sarılan ve yayında kalması için mücadele eden bir izleyici grubu yok. Artık ‘final yapsa da hayatımızdan çıksa’ diyen bir izleyici grubu görülüyor.

Dizinin 24. bölümündeki sahnelere tepki gösterenler de sosyal medyada yerini aldı. Dizi 2 bölüm sonra final yapacak ama akıllarda kalacak olan iki karakter var. Aşklarını yaşayamayan Hamit ile Suhandan yüreklerde bir yara oldu. Pelin Abay ve Doğukan Güngör ise performansları ile dizinin hayranlarının taktirini çoktan kazandı.

Fox TV'nin bir dizisi var ki, izleyici 'bitsin artık' diye tempo tutuyor! 2

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılır ise iki oyuncu da Zümrüdüanka’nın kazananları arasında bulunuyor. Bundan sonraki rollerinin de yakından takip edileceği kesin.