Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde bir sahne vardı ki, gözyaşları sel oldu!

Benim Adım Melek dizisinde bir sahne vardı ki, gözyaşları sel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı “Benim Adım Melek”, 10. bölümü ile 27 Kasım Çarşamba akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu.

Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç canlandırmakta. Dizide iki tane Seyit Ali karakteri var.Birisi dede Seyit Ali, Mehmet Çevik canlandırıyor. Diğeri ise Torun Seyit Ali, Poyraz Ar hayat veriyor.

Babasının kaçırdığı küçük Seyit Ali’yi ablası Melek’in kanser olduğunu öğrendikten sonra eve getiren Mithat, herkesin gönlünü kazandı.

Evde ise küçük Seyit Ali’yi dedesi heyecanla bekliyordu.İkisinin kavuştukları anlar, ekran başındaki izleyicileri de çok duygulandırdı.

Sosyal medyada bu sahne ile ilgili yapılan yorumlar da dikkat çekti.

“Ben de ağladım resmen, dede torun sevgisi her şeyi güzelleştirir. Allah herkese Seyit Ali gibi dede nasip etsin” diye yazan bir dizi hayranı, Benim Adım Melek dizisinin en güzel sahnelerinden birisini izlediklerini belirtti.

Birçok izleyici de bu kavuşma sahnesinde gözyaşı döktüklerini vurguladı, “Ne kadar güzel sahne, dizilerde sevgi ve merhamet görmez olmuşuz” diye yapılan yorumlar da dikkat çekti.