Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde kötüyken, iyi oldu; iyi iken kötü!

Benim Adım Melek dizisinde kötüyken, iyi oldu; iyi iken kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan ve Kutsi buluştu. Ünlü oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizide Melek ve çocuklarının dramını izliyoruz. Hemen her bölüm gözü yaşlı Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan dikkat çeken performansı ile göz dolduruyor.

Gaziantep’te çekimleri devam edilen dizide iki karakter var ki, başladıkları nokta ile şu anda geldikleri nokta bambaşka. Bunlardan birisi Saim Güveloğlu’nun canlandırdığı Melek’in ağabeyi Mithat Karadağ…

Mithat dizinin ilk bölümlerinde Melek’e yaptıkları ile, söylediği sözlerle ve tavırları ile adeta gıcık ediyordu. Mithat’ı bir kaşık suda boğmak isteyen çok fazla izleyici vardı ve sosyal medyada da öfkeli yorumlar yapılıyordu.Ne zaman ki Mithat,ablasının kanser hastası olduğunu öğrendi, sonrasında değişti.

İşte değişen Mithat’ın geldiği son nokta yeğeni Kerem ile annesini bu dertten kurtarmak için birlik olmaya ve destek olmaya kadar geldi. İşte bu durum da izleyicilerin büyük takdirini kazandı. Saim Güveloglu, şimdilerde dizinin en sevilen karakterlerinden birisine hayat veriyor. Mithat, Melek’e el uzattıkça,onu korudukça ve sevdiklerini onun hayatını güzelleştirmek için örgütledikçe de sevilmeye devam ediyor.

Benim Adım Melek dizisinde kötüyken, iyi oldu; iyi iken kötü! 8

Bir de dizide Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne karakteri var. Melek’in kızı olan Defne’ye izleyiciler çok ısınmıştı ve onu çok sevmişti. Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı Ömer karakteri ile Defne’nin birbirlerini sevmesi de bu iki karaktere sempati katmıştı.

Ancak Defne son dönemde yaptıkları ile dizi izleyicilerinin gözünden düştü. Annesine karşı tavırları nedeniyle Defne’den kötü söz etmeye başlayan Benim Adım Melek hayranları, sosyal medyada da öfkelerini dile getiriyor.

“Şu kızı sinir oldum. Biraz akıllı olmaz mı? Bu Defne beni çıldırtıyor. Ömer’i hiç hak etmiyor. Allah akıl fikir versin” yorumları Defne’nin hataları için sosyal medyada söylenen en hafiften eleştiriler. Defne’yi hayırsız evlat olarak niteleyen dizi izleyicileri, başına buyruk hareketlerinden ve ön yargılarından bıktıklarını belirten yorumlarda bulunuyor.

Benim Adım Melek dizisinde kötüyken, iyi oldu; iyi iken kötü! 9

Melek, bir kez de 17. bölümde kızı Defne’nin gidişi ile yıkıldı ve gözyaşlarına boğuldu.O anlarda onu tesilli eden kardeşi Mithat vardı….Birçok izleyici de o sahnede Mithat’a hayranlıklarını belirtip, Defne’ye kızdı.

Bazı izleyiciler kendi hayatlarından kesitleri dizide yaşadıklarını belirten mesajlar paylaştı. Dizinin reytinglerde yüksek kalmasının sırrı da bu. Birçok izleyici dizide kendisini bulabiliyor.